29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva - Ercsi IFI 5:1, félidő 2:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Nem voltak irigylésre méltó helyzetben az eső miatt szombat délelőtt a Megye I. Osztály U19-es bajnokságának csapatai. A 26. fordulóban Mezőfalva Az Ercsi Kinizsit fogadta. A hazai együttes mögött a tabellán alig pár ponttal lemaradó vendégek csak az első félidőben tudtak partnerek lenni. Igaz, a szünetig több veszélyes helyzet is kialakult Papp Martin kapuja előtt, de találatot csak egyszer sikerült bevinni az ellenfélnek. Az első játékrész 32. percében Szili Szabolcs szerzett vezetést. Bal oldalról a hosszú sarokba lőtt labdája lélektanilag nagyon fontos gólt jelentett. Ercsi a 40. percben válaszolt a kihívásra. Nikolics János eresztett meg egy bombalövést a hazai hálóba 1:1. A félidőben több hazai helyzetre csak elvétve láthattunk vendég akciót. Sőt, a szünet előtti percben az Ercsi tizenhatosának magasságában, mezőfalvi szabadrúgásból kapott újabb találatot a vendég együttes. Az elvégzett szabadrúgás kapu előtti kipattanóját Tibold Viktor érte el, aki hidegvérrel növelte együttese előnyét. Mezőfalva-Ercsi 2:1. A pihenőt követően hamar elfogyott az Ercsi ereje. Gyakorlatilag Mezőfalva megette ellenfelét. A nagy nyomás erdményeképpen már a 70. percben eldőlt a mérkőzés. A végelszámolásnál Szili Szabolcs kettő, Balogh Dani egy, Tibold Viktor egy és Nagy Márk szintén egy góljával Mezőfalva értékes győzelmet aratott.

Váradi Tamás a meccs végén így értékelt:

- Nagyon jó kerettel sikerült kiállnunk. A remek támadósorral kreatív, kombinatív játékot képviseltünk. A lapos, sokpasszos futball meghozta az eredményét. Különösen a vizes, csúszós pálya kedvezett. Ercsi felívelgetései a földre érés után teljesen elvesztek. Egész évben erre stílusra fektettük a hangsúlyt. Gyakorlatilag ezt is játszottuk. Büszke vagyok a srácokra, hiszen egy éves munka gyümölcse kezd beérni, melyhez elengedhetetlen volt a fiúk hozzáállása, akarása – fogalmazta meg összefoglalójában a végső verdiktet Váradi Tamás az IFI edzője.

Vasárnap délután a felnőttek következnek. Bár a papírforma a vendégek sikerét sejteti, azért arról se feledkezzünk meg, hogy az utóbbi mérkőzések teljesítményei adhatnak okot az előkelőbb helyen álló csapat megtréfálására!... A Mezőhír mindenképpen szurkol a hazai csapatnak, ha győz, ha veszít!

Share