28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Fejér – Magyar Kupa, Baracs-Sárosd: 1:5, félidő 1:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

Fejér – Magyar Kupa, Baracs-Sárosd: 1:5, félidő 1:2

A rutinosabb Sárosd megérdemelten győzött Baracson

Baracs 120 néző. Játékvezető Rózsa József. Asszisztensek Makk Péter, Rózsa Dávid

Góllövők: Fülöp Attila 2, Kovács Norbert, Tornyai Tamás, Killer Máté, Dvéri Zsolt

Első Megye I-es szintű összecsapásán van túl Baracs. Az első félidőben nagy iramban kezdtek a házigazdák. Több támadással is meglepték ellenfelüket, de gólra váltani az akciókat nem sikerült. Sőt öngóllal jutott Sárosd előnyhöz. Mezőnyjátékban inkább Baracsé volt a félidő. Fülöp szépítő gólja még reményt is adott a hazai közönségnek. A szünet után bár erőnlétben tartotta magát Éliás legénysége, de a rutinosabb Sárosd tovább növelte előnyét. Végül sok gólos jó meccset láthattunk. Igaz, ennek Baracson nem annyira örülnek. Az oroszlánkörmökön még reszelgetni kell kicsit!

A 21. percben sárosdi támadásnál a hazai Fülöp Attila próbált a tizenhatoson belül menteni, de nem érte el rendesen a labdát, így öngóllal a vendégek szereztek vezetést. A gólt követően alig öt perc múlva tizenegyeshez jutott Sárosd. A büntetőt a 26. percben Kovács Norbert értékesítette. 0:2. Félidő előtt pár perccel a baracsi Sági József tizenhatos magasságából érkező szabadrúgását Fülöp Attila fejelte a vendég kapuba. Szünetre 1:2-vel vonultak a csapatok.

Az 60. percben Dvéri Zsolt együttese végezhetett szabadrúgást a hazai tizenhatos középmagasságából. A baloldalról beívelt labdát Tornyai Tamás küldte a baracsi kapuba. 1:3. Öt perc múlva vendég támadásból újabb sárosdi gól született. Ezúttal Killer Máté volt eredményes 1:4. A végeredményt Dvéri Zsolt állította be a 87. percben. A túlságosan kinn tartózkodó hazai hálóőr mellett az üres kapuba lőtt góllal tett pontot Sárosd a mérkőzésre.

Meccs után így értékeltek az edzők:

- Még nem vettük fel a ritmust. Meg kell tanulnunk Megye I.-es szinten futballozni és gondolkodni. Az erőnlét rendben volt – Éliás Zsolt edző, Baracs.

- A meleg miatt területszűkítés és egy kis visszaállást kértem a fiúktól. Igyekeztünk a kontrákból eredményesek lenni. Az első félidőben Baracs tartotta jobban a labdát, de a második játékrészben elfáradtak, és a hazai csapat fölé kerekedtünk. Megérdemelten győzött Sárosd – Dvéri Zsolt edző, Sárosd.

 

 

Share