29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Szabadegyháza-Mezőfalva Magyar Kupa: 0:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók: Móricz Mercédesz

Jól szerepelt Mezőfalva az első Magyar Kupa fordulóban. Remek játékkal, magabiztosan győzte le az egyel alacsonyabb osztályban játszó Szabadegyházát. A mérkőzésről Móricz Mercédesz tudósította Mezőhírt

Mezőfalva a Magyar Kupa 1. fordulójában a megyei ll osztályban szereplő Szabadegyházához utazott. A mérkőzés egyértelmű esélyese a vendég együttes volt. Vitatható bírói döntések is tarkították a mérkőzést. A 39. percben Kubicza Patrik szerezte meg a vezetést a vizitáló gárdának. Egy 16-oson belüli kezezést követően ítélt büntetőt a játékvezető, amit az újonc értékesíteni tudott. A szünetre ezzel az eredménnyel mehettek a csapatok. Pihenő után sem tudott gólt szerezni a hazai csapat, viszont a Mezőfalva újabb találatot vitt be. Egy szép támadást követően Erdős lőtte kapuba a labdát. Persze ahhoz, hogy a vendégek ne kapjanak gólt, Papp Martin bravúrjaira is szükség volt, aki a mai mérkőzésen tökéletesen védett. A jövő héten az Iváncsával meccsel Mezőfalva. Meg lehet nyerni azt a mérkőzést is, ha nem feltett kézzel megyünk ki a pályára.

Játékvezető: Bíró Dániel. Asszisztensek: Kalauz László és Cseh Roland

Szabadegyháza: Kiss Gábor, Csupor Norbert, Vida Tamás, Lengyel Zsolt, Kiss Péter, Farkas Norbert, Urbán Milán, Tóth Péter, Rapai Gábor, Tibe Szabolcs, László József. Cserék: Horváth Tamás, Vizi Dániel, Horváth Csaba, Ladányi Norbert, Miklós Zsolt, Horváth Gábor, Csuri Patrik.

Mezőfalva: Papp Martin, Mekota Bernát, Szabó Csaba, Nagy Dávid, Balász Sándor, Kubicza Patrik, Erdős Bálint, Kaszala Tamás, Sági Roland, Szili Szabolcs, Szili Zoltán. Cserék: Bozsoki Marcell, Gyöngyösi Ádám, Balogh Imre, Plézer Norbert, Tibold Viktor.

Share