19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva - Velence 0:1, IFI 2:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Itthon győzelemmel kezdett szombaton az IFI. Gulyás Ferenc legénysége az iváncsai vereség után hazai közönség előtt szépítette megtépázott hírnevét. Az edző a találkozóról elmondta, hogy nehéz ellenfél volt Velence gárdája, mert kulcsfontosságú játékosok hiányoztak a keretből. Őket a serdülőből pótolta. Így különösen értékes a mai győzelem.

Góllövők: 20. perc Balogh Imre és 60. perc Hirsch Máté

Képek a felnőttek mérkőzéséről itt! >>>

A felnőtteknél nem sikerült otthon tartani a három pontot a mezőfalvi együttesnek. Az első 10 percben a vendégek éltek át nehéz helyzeteket, majd a vendéglátók térfelén is kialakult néhány gólreményes akció. Az első félidőben egyik csapat sem tudott felülkerekedni ellenfelén. A szünet után 20 percet kellett várni, míg a találkozó egyetlen gólja a mezőfalvi hálóban landolt.

Kovács Norbert átadására a tizenhatos vonalában várakozó Pál István mozdult rá. Lövését Papp Zoltán mezőfalvi kapus már nem tudta hárítani.

A találkozó hátralévő részében Mezőfalva megpróbálta utolérni a vendég Velencét, azonban a szerencse ezúttal elpártolt a hazaiaktól. A végére pedig egy kissé el is fáradt a Masinka-legénység.

A találkozó lefújását követően az edzők így értékeltek:

Velence, Pavlik József:

- Listavezetőként elégedett az 1:0-ás győzelemmel?

- A három ponttal természetesen elégedett vagyok. A mutatott játékkal azonban kevésbé. Azt tudni kell, hogy nem ez volt nekünk a legfontosabb mérkőzés, hiszen a SPORTM Kupa elődöntőjére készülünk, így 4-5 játékost sikerült pihentetnem. Én azt mondom, hogy kiegyenlített játék volt a mai, ahol nekünk sikerült egy góllal nyerni.

Mezőfalva, Masinka László:

- Nem sikerült otthon tartani a három pontot, de esély volt rá. Hogyan értékelhető a hazaiak szempontjából az eredmény?

- Úgy gondolom, az egész mérkőzés alatt sikerült meglepni az ellenfelet. Valószínűleg gyengébb meccsre számítottak. A vereség ellenére csak dicsérni tudom a fiúkat a hozzáállás miatt. A játékban helyenként voltak hiányosságaink, de ahhoz képest, hogy sok hiányzónk volt, korrekt eredményt értünk el. Sajnos küzdenünk kell az újonc csapat hátrányával. Néha úgy érezzük, hogy a régebbi csapatok nagyobb előnyt élveznek a játékvezetés szemében. Olyan nagy hibákat a mostani mérkőzésen nem láttunk, de tíz kétes esetből kilencszer a nagyobb nevű, listavezető csapatnak ítéltek.

Share