29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nagyvenyim-Mezőfalva II. : 3:2, félidő 1:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Nagyvenyim-Mezőfalva II. : 3:2, félidő 1:2

A mérkőzés hajrájában fordított Nagyvenyim. Mezőfalva ellen két büntetőt is rúgatott Cérna János játékvezető. A második félidőben azonban csak a hazai csapat talált be a kapuba, így a Horfer Serleg Megye III. osztály Dél Felnőtt csoportjának 14. fordulójában Nagyvenyimen otthon maradt a három pont.

Az első félidő egyenlő küzdelmet hozott a játékban és a helyzetekben, azonban a vendégek kétszer is gólra tudták váltani a lehetőséget. A második percben Pintér révén szereztek előnyt a mezőfalviak, majd a negyedikben Papp István büntetőjével szépített Nagyvenyim. A tizennegyedik perc környékén újra Pintér talált be a nagyvenyimi hálóba. 1:2. Ezzel az eredménnyel vonultak a csapatok pihenőre. A szünet után csak a hazai együttes tudta gólra váltani a helyzeteit. A hetvenharmadik percben Sárai vette be a mezőfalvi hálót eredményesen, majd a hetvenkilencedikben Nunkovics Norbert iratkozott fel a góllövő listára. Nagyvenyim a második játékrészben váltani tudott, így joggal nyerte a találkozót.

Gászler Ferenc a nagyvenyimi játékos így emlékszik a vasárnapi fordulóra:

- A második félidőben taktikát váltottunk. A legelején 4-4-2 -ben álltunk fel. A szünet után három csatárral, három belső középpályással hagytuk szabadabban a széleket, számítva rá, hogy ezt mezőfalva majd kihasználja, mi pedig létszámfölényben leszünk középen. A terv nagyjából össze is jött, mert sokkal többször támadhattunk és jóval nagyobb számban kerültünk a mezőfalvi kapu elé. Ez viszont magával hozta a játék keményebbé válását. Érzésem szerint jogosan rúghattunk büntetőket, amit szerencsére érvényesíttettünk, és a helyzetből rúgott találataink is helyen voltak. Talán a döntetlent összességében igazságosabb lett volna, de a csapattársak akarásából és egy kis szerencséből behúztuk a győzelmet – Kaptuk az információt a második játékrészről Gászler Ferenc játékostól.

A vendég együttes trénerét Simon Józsefet is felhívtuk, miként látta a találkozót?

- Nagyon széttördelték a játékunkat. Két játékosom is sérült lett, meg kihagytunk két mérkőzésre való helyzetet – summázta a történteket Simon József

 

 

Share