26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 0:4, félidő 0:4

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók  a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 0:4, félidő 0:4

Papírforma eredmény született április 2-án, vasárnap Mezőfalván a Viszló Trans Megye I. Osztály Felnőtt 21. fordulóban. Az első játékrészben szabályosan ledarálta a hazai csapatot Gárdony. A második félidőben védelemben sokkal szervezettebb Mezőfalvával találták szembe magukat a vendégek, így a mérkőzést már szünet előtt megnyerte a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

A mérkőzésről:

A második percben Kuti jobb szélről a hosszú sarokba rúgott góljával szerzet vezetést a Velence-parti együttes. 0:1. A 17. percben Katóka a félpályáról indított egyéni akciója növelte a vendégek előnyét. Orosz mellet gurított a jobb hosszú sarokba. Négy perc múlva Sowunmi szintén a félpályáról kezdett cselezésbe. A hazai védelmen akadálytalanul átjutó gárdonyi játékos Gárdony harmadik gólját szerezte. 0:3. Az első félóra végén hazai védelmi hibának köszönhetően vendég kapura rúgást védet a mezőfalvi Orosz, de a kipattanóra érkező Katóka lövését már nem tudta hárítani. Katóka találatával gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés végeredménye. A szünet után egy sokkal szervezettebb, tömörebben védekező Mezőfalva futott ki a pályára. A gárdonyi együttesnek ismét voltak helyzetei, de további gólokat nem tudott lőni. Az összecsapás végén értékeltek az edzők.

- A szünet után a védelemre jobban koncentráló hazai csapatot láthattunk. Mi volt az első játékrész problémája?

- A pihenőben végre megértették a srácok, mit kívántam tőlük. A zárt védekezéssel hatásosan semlegesítettük az ellenfelet – Hajnal Attila edző, Mezőfalva.

- Az első félidőben lehengerelték az ellenfelet. A szünet után azonban visszavett a gólgyártásból Gárdony?

- Nem úgy küldtem pályára a csapatot, hogy üljünk bele a mérkőzésbe. Helyzeteink voltak, de egy kicsit tompán játszottunk. Talán a szerdai kupameccsre spóroltak a fiúk, és hiányzónk is volt. Az első félidő teljesítményével elégedettek lehetünk – Balogh Zoltán edző, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

Mezőfalva 200 néző. Játékvezető Witner József. Asszisztensek Stumpf Tamás és Ring Kevin

Mezőfalva: Orosz G., Móricz Cs., Csuka Á., Szabó K., Benczik Zs., Szilva T., Sági R., Mekota B., Bozoki M., Bartus K., Márok B. Cserék: Suplicz L., Balogh D., Papp M.

Gárdony: Heim A., Balogh B., Kocsis D., Burucz B., Kuti A., Tóth B., Ihász P., Balogh Á., Bernáth Gy., Katóka R., Sowunmi A. Cserék: Ambrus Sz., Balogh B., Ambrus H., Bogács Zs.

Góllövők: Katóka Richárd 2, Kuti András és Sowunmi Attila

Jók: Mezőfalván Orosz Gábor kapus, Gárdonytól az egész csapat

Gárdony az első félidőben eldöntötte a mérkőzést

 

Share