28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Baracs: Biztató eredménnyel zárták a szezont a futballisták

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A sárosdi mérkőzés után

 

Baracs: Biztató eredménnyel zárták a szezont a futballisták

Újoncként indultak a Megye I. osztályban és tisztességgel helytálltak. Baracs Se Felnőttek edzőjét Gyalus Zoltánt kérdeztük az utolsó forduló után, miként értékeli az elmúlt szezonban nyújtott teljesítményt?- Az ősszel olyan tervekkel vágtunk neki az első osztálynak, hogy szeretnénk hosszútávon szerepelni. A kezdetek jól alakultak, hiszen győzelemmel indítottuk az évet – szummázta az eltelt egy esztendőt Gyalus Zoltán. Utána szép lassan és folyamatosan építettük a csapatot, a játékot. Az ősz folyamán akadtak nem várt vereségek és győzelmek egyaránt. Pontot veszítettünk mögöttünk lévő csapatoktól, valamint rabolhattunk is az előttünk állóktól. Az őszi helyezésünket így biztos távolságban tudhattuk a kieső zónától. Tavasszal kicsit óvatosabban vágtunk neki a fordulóknak. Tartottunk tőle, hogy kiismerték már az együttesünk taktikáit, harcmódozatait. Szerencsére bebizonyosodott, hogy az őszi teljesítmény nem volt véletlen, amit igazolt a szezonzárás végi pontállás is. Összességében sikeres évet tudhat maga mögött a csapat. Az eredetileg kitűzött célt a bennmaradást magabiztosan elérte. Bizonyította a helyét a jelenlegi megyei első osztályban. Tehát elégedett a Baracsi Sport Egyesület minden tagja, és nem utolsósorban a közönség is. Ami még hozzátartozik a történethez, hogy az elért eredményekben nagyon nagy szerepe van az egyesület elnökének, Fehérvári Józsefnek és természetesen az egész közösségnek, mert nagyon jó munkát végeztek – zárta az évértékelőt Gyalus Zoltán edző.

 

A folytatásról még annyit elmondott a neves tréner, hogy megkezdték a beszélgetéseket a játékosokkal. Várhatóan a csapat magja együtt marad. Néhány Megye I. és Megye II. -s játékossal már tárgyalásban állnak. Ha sikeresen megegyeznek, akkor hasonlóan erős Baraccsal fognak felállni az ősz folyamán. Az utánpótlásból a tervek szerint 3-4 játékost felvisznek. Már a nyári felkészülés alkalmával kipróbálhatják tehetségüket, és majd elválik, hogy a felnőtt mezőnyben is megállják-e a helyüket. Végezetül pedig következzék az év végi összesítő a számok tükrében:

A harminc forduló végelszámolásában a következőképpen alakult a baracsiak mérlege: 11. hely, 10 győzelem, 7 döntetlen, 13 vereség, 39 lőtt gól, 65 kapott gól, -26 gólkülönbség és 37 pont.

 

Share