26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Hazai bravúr: Mezőfalva – Bicske 1:1, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Remek iramban és harcosaan Bicske ellen

További képek itt! >>>

 

Mezőfalva magára talált a múlt heti idegenbeli győzelem hatására. A lendületből a 9. fordulóra is jutott. Bicskétől loptak pontot Masinka László legényei.

Hazai bravúr: Mezőfalva – Bicske 1:1, félidő 0:1

Meglepte ellenfelét Mezőfalva. A második játékrészben jelentős mezőnyfölényben játszó hazai csapat Móricz góljával mentett egy pontot a hét hellyel előrébb tartó Bicskével szemben. A szünet után a vendég kontrák hiába zörgették a mezőfalvi kapufa lécét, Masinka László csapata remek iramú és harcos partnerként küzdött a meccs végéig.Viszló Trans Megye I. osztály Felnőtt 9. fordulóban Mezőfalván a kezdetekben a bicskei gárdának állt a zászló. Mezőfalva a 28. percben hibázott. A bicskei Burucz Barna adott át Móri Tamásnak, aki egyből középre csavarta a labdát, amit Németh Erik öt méterről továbbított az üresen hagyott mezőfalvi kapuba. A pihenőig bicskei mezőnyfölényben telt az idő, ahol a vendégek okosabban passzoltak. Mezőfalva hosszú indításokkal, ívelésekkel próbálkozott, de embert nem találtak az elképzelések. Szünetet követően felborult a játékkép. Az eddig fölényben játszó Bicskével szemben felerősítettek a vendéglátók. Az 50. percben Balázs Sándor harcos labdaszerzéssel passzolt a középen helyezkedő Móricz Csabának. Az akció végén Móricz a bicskei védő és a kapus között talált be a vendég hálóba. 1:1. A folytatásban a remekül játszó Mezőfalva mellett Bicskének is jutott néhány ígéretes támadás, de a hazaiakat a szerencse is védte, így két kapufa közreműködésével Mezőfalva sikeresen őrizte az egy pontját. A találkozó után az edzőket kérdeztük.

 

- Az első etapban Bicskének volt nagyobb lehetősége eldönteni a mérkőzést, bár Mezőfalvának is akadtak helyzetei. A szusszanást követően akaratban és játékban is ellenfelünk fölé nőttünk, aminek hála, itthon tarthattunk egy pontot. Dicséretesen kiemelhető az egész csapat teljesítménye – Masinka László, Mezőfalva.

- Nem tudtuk az első félidő játékstílusát folytatni, így a szünetet követően helyzeteinket sem értékesíthettük. Gyakorlatilag semmi nem sikerült – Móri Tamás, játékosedző.

A jövő héten mind a két Dunaújváros környéki Megye I-es csapat idegenbe utazik. Mezőfalva a sereghajtó Enyingen próbál pontokat gyűjteni. Baracs a középmezőny derékhadában vitézkedő Sárbogárdon köszörülheti a Gárdonyban elszenvedett csorbát.

Szurkolói öröm - joggal!

 

Mezőfalva, 300 néző. Játékvezető Schweighardt Róbert. Asszisztensek: Makk Péter és Viniczai Tamás.

Gólszerzők: Németh Erik 28' és Móricz Csaba 51'

Mezőfalva: Papp, Balázs, Szabó, Móricz, Sági J., Sági R., Vörös, Mekota, Bozoki, Bartus, Orosz. Cserék: Kovács, Velez, Csányi, Szabó, Masinka Antal.

Bicske: Marton, Máj, Burucz, Sötét, Tornyai Köntös, Németh, Móri, Facskó, Molnár V., Katona. Cserék: Lenygel, Klinger Molnár A., Cserkuti, Jakab, Máté, Peinlich.

 

 

Share