28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Perkáta – Mezőszilas 6:1, félidő 2:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Perkáta – Mezőszilas 6:1, félidő 2:1

Mezőszilas hiába kontrázott, csak szépíteni volt ereje. A három pont birtokában Perkáta az utolsó forduló előtt gólkülönbséggel listavezető.

A vasárnapi Megye III. Horfer Serleg Dél Felnőtt csoportjában kitűnő játékkal Perkáta magabiztosan győzött. A 10. forduló összecsapásában Mezőszilas csak a becsületet menthette. A végig támadó és remek iramot diktáló vendéglátókkal szemben voltak ígéretes kontrái a vendégeknek, de az egy szépítő találatot kivéve, a gólveszélyes helyzeteiket nem tudták érvényesíteni.

 

Erős, letámadó taktikával kezdte a mérkőzést Perkáta. Az első félidő 21. percében Sőregi távoli bombája akadt meg a vendég hálóban, majd rá két pillanatra Ráthgéber is betalált. Ekkor még bírta a rohamokat Mezőszilas. A félidő vége előtt a 40. percben jobb oldali beívelést kapott el remek ütemben a mezőszilasi Horváth, így 2:1-es hazai előnnyel vonultak a csapatok pihenőre. A szünet után Perkáta továbbra is nagy nyomás alatt tartotta ellenfelét, amire csak néhány veszélyes, de befejezetlen kontrával válaszoltak a mezőszilasiak. Az 56. percben szabadrúgásból Kis növelte a vendéglátók előnyét. A folytatásban is hasonlóan erős perkátai mezőnyfölényben próbálta Mezőszilas a helyzeteit érvényesíteni, de csak újabb perkátai góloknak örülhettek a szurkolók. Kovács kétszer, Tóth pedig egyszer zörgette a szilasi hálót. A találkozó után joggal örülhetett Perkáta, mert a három ponttal és a jobb gólaránnyal a lista élére lőtte magát. A találkozó után Erdős Károly szakosztályvezető értékelt.

További képek itt! >>>

 

- Rendkívül nagy öröm számunkra a győzelem és a vele járó három pont. Az előző két meccsen kissé gyengébben teljesítettünk és félő volt, elúsznak bajnoki reményeink. Az idény elején a célt kitűztük, és a mai teljesítményt látva egészen biztosan oda is fogunk érkezni. Dicséretet érdemel az egész csapat – összegzett lefújást követően a szakosztályvezető.

Perkáta végig irányított a mérkőzésen. Mezőszilasnak voltak helyzetei, benne több kapufa, de ezúttal a szerencse is a hazai csapat mellett állt. Az utolsó fordulóban Nagylókon játszik Perkáta. Nem valószínű, hogy nagyot hibáznak.

 

Perkáta 80 néző. Játékvezető Koczka László Donát. Asszisztens Zámbó Csaba.

Perkáta: Kovács Á., Sőregi G., Reith J., Tóth J., Simon A., Galkó L., Ráthgéber L., Tóth A., Fazekas S., Kis N., Vígházi R. Cserék: Kovács R., Józsa D., Tanács M., Gászler F., Vászon Zs., Tomor J.

Mezőszilas: Bódai R., Horváth P., Csendes Z., Gógán R., Sülyi Z., Nagy Z., Paulovics J., Ferencz V., Simon L., Bajor B.., Sebestyén V. Csere: Rostás Sz.

Góllövők: Perkátától Kis Norbert 2, Kovács Roland 2, Sőregi Gergő, Ráthgéber László és Tóth Attila 1-1 találat. Mezőszilastól Horváth Péter

 

Share