20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva: Ko-Plan jótékonysági ökölvívó gálával támogatják a mezőfalvi gyerekeket

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A jótékonysági boksz gálára 1000 Ft a belépő, amivel a mezőfalvi iskola, óvoda gyerekeit támogatják a szervezők!

Mezőfalva: Ko-Plan jótékonysági ökölvívó gálával támogatják a mezőfalvi gyerekeket

Mezőfalva sporttörténetében először! Jótékonysági Ökölvívó Gála országos hírű és hazai résztvevőkkel!

2018. március 3-án 18 órától a mezőfalvi iskola tornatermében a Sparing Ökölvívó SE szervezésében először adódik alkalom egy nagyszerű ökölvívó összecsapásra. A rendezvény egyben jótékonysági esemény is, ahol a bevételekből a mezőfalvi iskola és óvoda gyerekeit támogatják a rendezők. A gálán Szabó Achilles és Vass János címmérkőzése mellett 64 kg-ban mezőfalvi öklözőként lép a ringbe Gáspár Norbert. A pénteki edzésen kerestük fel a mezőfalvi bokszolókat.

Általában nem arról híresek a vidéki favak, hogy ökölvívó mérkőzéseknek, gáláknak nyújtanak otthont. Valószínűleg 2018. március 3. után változik ez a vélekedés, mert az új kezdeményezésnek köszönhetően a boksz szerelmesei egy szuper produkcióban szurkolhatnak az összecsapások résztvevőinek. Az idén alakult mezőfalvi boksz pénteki edzésén jártunk, ahol a szombati gála hazai résztvevőjeként Gáspár Norbert kesztyűzött a címmérkőzés Feja Gym öklözőjével szabó Achilles-szel.

Kovács Richárd a mezőfalvi gyerekekkel a boksz gála előtti  pénteki kesztyűzésnél. Közel 50 fő az egyesület tagsága!

A mezőfalvi boksz létrehozásának ötlete Kovács Richárd körzeti megbízott rendőrtől ered, aki egyben motorja, trénere is a csapatnak.

- Amatőr ökölvívás népszerűsítése és a sport mint egészséges életmódra való nevelés vezérelt a megvalósításban – mondta lapunknak a pénteki kesztyűzés előtti felkészüléskor. Mezőfalván 2018. január 22-én indult az edzés. Jelenleg 10-15 fő gyermekkel amatőr előkészítő foglalkozás folyik, valamint nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében a Fitt-box edzés. Az egyesület összes létszáma 50 fő. Az említetteken kívül lehetőség van felnőttek tréningezésére akár magánórák keretében is. Amint látható felnőttek és gyerekek egyaránt résztvevői ennek a kiváló sportolási lehetőségnek. Kedvcsinálónak pedig remek alkalom lesz a szombati gála, ahol igazi box-show hangulatban mérkőznek meg egymással Budapestről, Nyíregyházáról, Egerről, és Szerbiából is érkező bokszolók – ismertette a verseny várható történetét Kovács Richárd fő szervező.

Balról jobbra - Siba Nándor a verseny fő támogatója a Ko-Plan Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Richárd fő szervező a mezőfalvi bokszolók edzője, Gáspár Norbert mezőfalvi bokszoló, Szabó Achilles a Feja Gym boxolója, szombaton címmérkőzés résztvevője és Feja Tibor Feja Gym 

 

Zárásul néhány információ a hazai indulóról Gáspár Norbertről, aki 2010 óta bokszol. Dunaújvárosban és Budapesten az UTE-ban öklözött. Jelenleg a Sparing Se mezőfalvi sportolója.

 

A gála támogatói Ko-Plan Kft., Aranyhordó étterem, Feja Box Gym, Mezőfalva Önkormányzata, Tollár Sport, Sparing Ökölvívó SE, a Profi Ökölvívó Szövetség. A rendezvényen meghívott vendégként részt vesz Varga Gábor országgyűlési képviselő is.

Képek a pénteki edzés pillanatairól itt! >>>

 

 

Share