29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fejér megyei Kupa 4. forduló: Előszállás – Mezőfalva 1:1, félidő 0:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Fejér megyei Kupa 4. forduló: Előszállás – Mezőfalva 1:1, félidő 0:0

A lelkesebb játékkal megérdemelten j utott tovább Előszállás

A nehéz talajú pályán a tartalékosokkal felálló vendégek csak szenvedtek. A döntetlennek köszönhetően és az alacsonyabb osztály miatt a hazai csapat léphet a következő fordulóba.

 

Gól nélküli első félidőben talán egy kicsivel többet támadott Mezőfalva, de találattal nem tudta befejezni akcióit. A vendéglátóknak is jutott helyzet, de ők sem zörgették a hálót. A szünetet követő 62. percben mezőfalvi szabadrúgásból beívelt labda a kapu előtti tömörülésben csendesedett le. A helyzetet végül Kovács Attila oldotta meg, sikeresen bekotorva a vendégek gólját. Alig három percere a mezőfalvi előnyszerzéstől Előszállás indított a jobb oldalon támadást. A túloldalra ívelt keresztlabda végül a középen remek ütemben érkező Gergelyfinél kötött ki, aki a kitámadó mezőfalvi kapuson átemelve egyenlítette a hazai csapat továbbjutási esélyét. A hátralévő időben Több veszélyes helyzet is kialakult a kapuk előtt, de eredményt már nem hoztak a támadások. A döntetlennel a szabályok értelmében az alacsonyabb osztályban játszó együttes léphet tovább. Előszállásnak mindenképpen dicsőség, hogy erősebb ellenféllel szemben bizonyított.

 

- Nagyon akart a csapat és ennek meg is lett az eredménye. Helyenként jól is játszottunk, tehát megérdemelte Előszállás a továbbjutást. A folytatásban a bajnokság mellett szeretnénk helytállni a kupában is. Megyünk, ameddig tudunk – nyilatkozta a mérkőzés után Masinka Csaba a hazai együttes edzője.

- Hiányzók és tartalékos felállás nehezítette a dolgunkat – indokolta a látottakat Masinka László Mezőfalva trénere.

Előszállás, 30 néző. Játékvezető: Krajcsovics Adrián. Asszisztensek: Szűcs Zoltán és Hegedűs László. Gólszerzők: Mezőfalvától Kovács Attila 62. perc, Előszállástól Gergelyfi Mihály 65. perc.

Előszállás: Farkas – Haraszti - Csontos – Balogh – Béres – Tóth – Szalai – Eper – Bozsoki – Gergelyfi – Reichardt. Cserék: Kercza – Kiss – Németh – Fonyó – Bognár.

Mezőfalva: Papp – Balázs – Móricz – Sági J. – Kovács A. – Kovács R.- Boros – Sági R. - Mekota – Bozoki – Szabó. Cserék: Németh – Masinka – Antal.

 

A forduló további eredményei:

Március 3-án lejátszott Sárbogárd – Ercsi Kinizsi 3:1. (Sárbogárdtól: Nyári, Hegedűs, Gráczer B., Nagy Á., Gulyás, Bezerédi, Gál, Laták, Gráczer Á., Tóth, Bánfalvi, illetve Kindl, Nagy K., Luczek, Gráczer B., Németh. Ercsitől: Schön, Bognár, Jerzsabek, Mónus, Gróf, Rapai, Kondreska, Ivacs, Lak, Kovács, Kővári, illetve Hodula, Juhász, Zsigmond.) Március 28-án, szerdán lejátszottt mérkőzések: Szár – Nagykarácsony 3:1 (Nagykarácsony: Turi, Huszár, Kisari, Tábi, Brogányi, Wadolowski, Komáromi, Berta, Kacz, Szabó, Rabijász, illetve Simon, Fodor, Halasi, Nagy.) Továbbá Kisláng-Telmex – Mór 3:2, Pákozd – Aba-Sárvíz 4:1.

 

Share