21 | 03 | 2019
Főmenü
Események
March 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Véletlen kép

Mezőfalva – Velence U19 1:3, félidő 0:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva – Velence U19 1:3, félidő 0:0

Az első félidőben remekül tartotta magát a hazai együttes. A szünet után a velencei Papp Márton mesterhármasa megtörte az eddig derekasan küzdő mezőfalviakat. A folytatásban már csak egy szépítő találatra jutott erő Mezőfalva U19-es fiataljaitól. Küzd, szenved Mezőfalva U19-es csapata, mert kevés a játékos, lyukas a generáció. A felnőtt csapattól sem kapnak elégséges támogatást a visszajátszatásban. Egyelőre a bennmaradás a cél – indokolta a vereség okait Südi László edző.

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

A mérkőzés teljes egészében uralta a mezőnyt Velence együttese. Az első félidőben még tartotta magát a hazai csapat, sőt, még egészen szép támadásokat is vezettek a fiúk, de a befejezés valahogy nem sikerült. A pihenőt követően ott folytatódott a játék képe, ahol az elsőben abbamaradt. A vendégek azonban ekkor már sikeresebben vették be a mezőfalvi kaput. Papp Márton háromszor is betalált. Sajnos, az első gól után összeesett Mezőfalva. Az egyéni hibák, az idegesség okán elment a meccs 0:3-ra. A végén némileg kiengedtek a vendégek, így egy hazai kontrának köszönhetően a mezőfalviaknak sikerült belőni a vigaszgólt. 1:3.

A mérkőzés után Südi László edző elmondta, hétről hétre fele csapat serdülőből van feltöltve. A felnőtt nem hajlandó leadni játékosokat. Más együtteseknél működik a visszajátszatás, így előfordul, hogy 3-5 év korkülönbséggel lépnek pályára mieink, illetve van, hogy szombat vasárnap egymás után két meccset is le kell játszani. Ezt a terhelést nem bírják a fiúk, és nem is várható el tőlük. Jövőre, illetve két év múlva érik be ez a korosztály. Jelenleg a bennmaradás a cél – fogalmazott értékelőjében a mezőfalvi csapat trénere.

 

Mezőfalva 20 néző. Játékvezető: Koczka László, asszisztens Bécs Krisztina.

Mezőfalva: Gergely Milán, Erdélyi Norbert, Horváth Patrik, Takács Bence, Balogh Dániel, Papp Zsolt, Tonka Norbert, Németh László, Gertner Patrik, Bakos Patrik, Danczi Bence. Cserék: Németh Péter, Kiss Norbert, Hegedűs Bence.

Velence: Hajdu Tamás Kovács Soma, Tóth Dominik, Török Orion, Papp Márton, Kratancsik Tamás, Bakonyi Szabolcs, Urschler Máté, Juhász László, Kocsis Vilmos, Lendvai Gábor. Csere: Serhók György

A szombati mérkőzés után Mezőfalva 15 csapatos bajnokság 11. helyén van.

 

Share