25 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva – Polgárdi 5:3, félidő 3:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Gólokat és helycserét hozott az áprilisi szél!

A tizenhetedik fordulóban Gárdony nyolcszor, Mór és Mezőfalva ötször zörgette partnere hálóját. Utóbbi kettőt előre lépve helyet is cserélt Polgárdival. A listavezető Ikarus-Maroshegynek nagy meglepetésre csak döntetlenre futotta a tabella tizenegyedik helyét elfoglaló Tordassal. Bicske otthon, Sárosd idegenben épp csak egy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél. A hétvége kiemelkedő mérkőzésén Mezőfalva igen harcos és kemény futballal kerekedett felül Polgárdin.

 

Boros második gólja egy gyönyörű fejes!

További képek a mérkőzésről itt! >>>

 

Mezőfalva – Polgárdi 5:3, félidő 3:1

Mezőfalva 150 néző. Játékvezető Magyar János. Asszisztensek: Cérna János és Somogyvári Attila

Mezőfalva: Papp – Balázs – Szabó E. – Hercsik – Móricz – Sági J. – Kovács Boros – Sági R. - Mekota – Bozoki. Cserék: Masinka – Szabó G. – Németh – Antal.

Polgárdi: Berta – Török – Kelemen – Csrepka – Szabó – Cseh – Petrovics – Farkas – Tóth – Farádi – Kosztolányi. Cserék: Tóth Á. – Egerszegi – Tóth V. – Kokány – Csrepka M. – Tóth B.

Góllövők Mezőfalvától Boros Benjamin 2, Balázs Sándor 2, Móricz Csaba 1. Polgárditól Tóth Péter 2, Kosztolányi Bence 1 találat.

A 72. percben Csrepka Máté második sárgáért pirossal kiállítva!

Az első tíz percben kiegyenlített támadásokat láthattunk. A negyedóra vége felé Boros Benjamin elé pattant a vendégek védelméről lecsorgó labda, aki nem hibázott, és megszerezte a hazai csapat vezetését. A 17. percben a mezőfalvi Sági Roland harcolt a jobb oldalon. Először szerelték, majd újra visszaszerezve a labdát tökéletes érzékkel adta be a vendég kapu elé, ahol Boros fejesével már két gólra nőtt Mezőfalva előnye. A 24. percben Sági Roland lőtt óriási kapufát a vendéglátóktól. A mezőfalvi helyzetekre és találatokra a 25. percben érkezett Polgárditól a válasz. Jobb oldali szögletet követően a hazai védelem figyelmetlenségét kihasználva Tóth Péter szerzett labdát a hazai kapus elől, és balra elhúzva célozta meg a mezőfalvi hálót. 2:1. A félóra végére azonban maradt még tűz a hazai csapatban. Jobb oldali szögletből Sági József beívelésére Móricz Csaba érkezett remek ütemben és kapáslövésével 3:1-re módosította szünetig az eredményt. A pihenőt követően továbbra is a harcosabb Mezőfalva diktálta az iramot.

 

A 60. percben Sági József kapufáról visszapattanó lövését Balázs Sándor a „balos mederkotróval” bekanalazta. 4:1. Rá két percre ismét Sági József adott remek labdát. A sarokzászlóról beívelt lövését először fejjel próbálta Balázs Sándor a vendég hálóba juttatni, de egy polgárdi védőn megpattanva ismét Balázs elé került a labda. Másodszorra azonban már nem hibázott. 5:2. A gólok után kissé alább hagyott a mezőfalvi védelem, és a 67. valamint a 88. percben Kosztolányi Bence és Tóth Péter révén két védelmi hibából eredő gólt kaptak a hazaiak. Végül 5:3-nál állt meg a számláló. Mezőfalva ezen a mérkőzésen jobban akarta a győzelmet, és ezért mindent el is követett. Helyenként kemény, de sportszerű összecsapáson megérdemelten írhatott három pontot. A győzelemmel és a jobb gólaránnyal két helyet lépett előre Masinka László együttese, azaz helyet cserélt Polgárdival a középmezőny kilencedik pozíciójában.

 

A találkozó után csak a hazai csapat edzője értékelt.

Megint három elkerülhető gólt kaptunk. A koncentráción kellene javítani még és akkor jelentősen növelhetnénk esélyeinket a többi csapattal szemben. Amit a pálya engedett, abból kihoztuk a maximumot. A játékkal és a csapattal is elégedett vagyok – nyilatkozta a meccs végén Masinka László edző.

A mérkőzés után Kovács István mezőfalvi képviselő a köszönetét fejezte ki a mai remek meccsért:

- Gratulálok a győzelemhez és külön Masinka Lászlónak, hogy így összerakta a csapatot! Mi szurkolók úgy látjuk, hogy együttesünk össze fog érlelődni, és igen jó esélyekkel harcolhatunk az idei bajnokságban – tolmácsolta a maga és társai véleményét Kovács István.

A bajnokság további eredményei: Gárdony- Agárdi Gyógyfürdő 8:1, Martonvásár – Sárosd 1:2, Ercsi Kinizsi – Sárbogárd elmaradt, Bicske – Lajoskomárom 1:0, Ikarus-Maroshegy – Tordas 1:1, Mór – Baracs 5:0,

A tabella állása a 17. forduló után:

1. Ikarus-Maroshegy 2. Bicske 3. Mór 4. Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 5. Martonvásár 6. Ercsi Kinizsi 7. Sárosd 8. Sárbogárd 9. Mezőfalva 10. Polgárdi 11. Tordas 12. Lajoskomárom 13. Enying 14. Baracs

Share