26 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Gólszüretes hétvége a Megye III. Horfer Serleg Dél csoportban.

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Feketében Freud Krisztián csatája szilágyi Tamással

 

Gólszüretes hétvége a Megye III. Horfer Serleg Dél csoportban.

Meglepetés az élmezőnyben – nagy pofonba szaladt bele Előszállás a 7:0-s vereséggel Perkátán. Alap is hetet rúgott Lajoskomáromnak. Kisapostag – Kulcs és Nagyvenyim – Mezőszilas találkozón szintén zörögtek a hálók, igaz, utóbbiaknál kiegyenlítettebb volt a küzdelem. A hétvégi mérlegben összesen 32 találat született!

 

Perkáta – Előszállás 7:0

A 18. forduló párosításában a legizgalmasabb összecsapásának a Perkáta – Előszállás mérkőzés ígérkezett. Hogy nem így lett, az nem a hazaiakon múlott. A vendégek ezúttal teljesen passzív szemlélői voltak a pályán történteknek. A 7:0-s győzelemmel Perkáta tetemes, 9 gólos előnnyel vezeti a tabellát. Nagyot kellene hibázni, hogy a szezon végére lecsússzanak a dobogó legfelső fokáról. A mérkőzésről elsőként Erdős Károly szakosztályvezetőt kérdeztük.

- A csapatban lévő harcosság és a másfél éves alulról való építkezés gyümölcse a mostani eredmény. Ehhez természetesen az ellenfél is kellett. Az első negyedórában már jelentős, 4:0-s előnyre tett szert együttesünk. Előszállásnak esélye sem volt, szinte át sem jött a térfelünkre. Nagyon elégedett vagyok az egész csapat a teljesítményével – értékelte a látottakat a szakosztályvezető.

- Egyszerűen nem jött össze semmi, míg a másik oldalon szinte csont nélkül érvényesítették a helyzeteket. Kapus poszton az IFI hálóőrével léptünk pályára, de nem igazán ez volt a vereség oka. Rosszul játszottunk, még ötven méterről is gólt kaptunk – fogalmazott a kudarc okairól Masinka Csaba Előszállás trénere.

Játékvezető: Rózsa Ádám. Asszisztensek: Ring Kevin és Kárász Zsolt Bence

Perkáta: Kovács Á. - Kovács R. - Reith – Galkó – Ráthgéber – Takak – Kovács K. - Fazekas – Ferencz – Kis – Kántor. Cserék: Bartók – Sőregi Tóth - Szabó – Tanács – Gászler – Csordás.

Előszállás: Pelsőczi – Harasztia – Csontos – Balogh – Béres – Tóth – Szalai – Bozsoki – Gergelyfi - Reichardt – Csuka. Cserék: Kercza – Kiss – Németh – Kovács – Bognár – Farkas.

Gólrúgók: Kovács Krisztián 13' és 60', Kántor Tamás 17' és 21', Ráthgéber László 24', Reith János 65', Ferencz Zoltán 86'.

Az egyik helyzet a sok közül Nagyvenyimen. A szögletrúgásra Vajai emelkedett fel

 

Nagyvenyim – Mezőszilas 4:3

Nagyvenyimen viszont izgalmas, fordulatokban bővelkedő találkozónak lehettünk tanúi. Horváth Csaba együttese 1:2-es állásról fordított félidő után 4:3-ra Mezőszilas ellen.

Az első játékrészben Nagyvenyim irányította a mérkőzést. Pap már a negyedóra végén szabadrúgásból megkínálta a vendégek hálóját. 1: 0. Mezőszilas azonban hamar válaszolt. Rostás két gyönyörű góllal is betalált a hazai kapuba 1:2-es félidei eredménnyel zárva az etapot. Szünet után Nagyvenyim rendezte a sorokat. Először Bata akciózott a mezőszilasi kapu előtt, kiegyenlítve az állást 2:2-re. Majd Csányi brillírozott szintén akcióból kétszer is. 4:2-re változtatva a gólkülönbséget. Végül a hajrában a mezőszilasi Gógán még szépített az eredményen, de a három pont sorsát már nem tudta befolyásolni. 4:3. A találkozót követően Horváth Csaba Nagyvenyim edzője jogosan örülhetett csapata sikerének.

Nagyvenyim: Játékvezető Szabó Gyula. Asszisztens: Takács Marcell

Nagyvenyim: Gregorich – Lengyel – Freud – Szabó – Varga – Bartha – Csányi – Bata – Rakonczai – Gazsler – Pap. Cserék: Sárai – Jóbi – Vajai.

Mezőszilas: Papp – Szilágyi T. – Csendes – Szilágyi M. – Gógán – Sülyi – Nagy – Paulovics – Rostás – Ferencz – Bajo. Cserék: Szepesi – Bódai.

Gólrúgók: Nagyvenyimtől Pap István 15', Bata József 52', Csányi Ádám 55' és 61'. Mezőszilastól Rostás Szabolcs 21' és 28', Gógán Richárd Patrik 88'.

Gólrúgók: Nagyvenyimtől Pap István 15', Bata Jószef 52', Csányi Ádám 55' és 61'. Mezőszilastól Rostás Szabolcs 21' és 28', Gógán Richárd 88'.

 

A Megye III. Dél Felnőtt csoport további eredményei: Lajoskomárom II. - Alap 2:7, Kisapostag – Kulcs 1:3, Cece – Dég 2:1, Nagylók – Sárszentágota 1:1.

 

Share