22 | 05 | 2019
Főmenü
Események
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Véletlen kép

Kisapostag – Nagyvenyim 2:4, félidő 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a találkozóról itt! >>>

Kisapostag – Nagyvenyim 2:4, félidő 1:0

 

Bronzérmes Nagyvenyim! A győzelemmel Nagyvenyim a dobogó harmadik fokán fejezte be a küzdelmeket!

A 60. percig egyenlő partnerként játszottak a kisapostagiak. Utána elfáradt a hazai csapat. Nagyvenyim jobban kihasználva a helyzeteit és az erőfölényét megérdemelten írhatott három pontot. Zárásul az évösszesítőben pontok, eredmények értékelések.

 

Horfer Serleg Megye III. osztály Dél felnőtt csoportban az utolsó fordulóban Nagyvenyimet fogadta Kisapostag csapata. A tét nem kevesebb, mint hogy Nagyvenyim megszerzi-e a három pontot, amivel a dobogó harmadik fokára léphet. A kezdetekben úgy látszott Kisapostag sikeresen veszi fel a harcot a nálánál nagyobb játékerőt képviselő vendégekkel. Szabó László az első félidőben és a másodikban is betalált a nagyvenyimi kapuba. A 60. perctől azonban alaposan megváltozott a játék képe. A magára találó Nagyvenyim Kovács Dorián, Csányi Ádám egy-egy és Bata József két góljával megfordította mérkőzést. A vendégek nagyszerű focival, megérdemelten arattak győzelmet.

Kisapostag csapata

A találkozó után évet is értékeltek az edzők.

- A lehetőségeinkhez és az erőnlétünkhöz képest mindent megtett a csapat. Sajnos a második félidő 60. percére elfáradtak a fiúk. Szerettünk volna feljebb lépni a bajnokságban, de ugyanott végeztünk a 8. helyen, ahol az őszi szezonban zártunk. Az edzéslátogatottság és a külső körülmények miatt ennyire futotta. Azért voltak szép pillanatok, hiszen megvertük Déget, döntetlenre meccseltünk Sárszentágotával és jó mérkőzést játszottunk Perkátával. A hatodik fordulótól elfogyott a csapat. Nem úgy alakult, ahogy elterveztük. A folytatásban szeretnénk, ha együtt maradna a csapat és igazolásokra is szükség lenne. Ez utóbbi a Megye III. osztályban viszont nem egyszerű dolog – értékelte a mérkőzést és a 2017-18-as idényt Bakos Zsolt Kisapostag edzője.

 

- Fokozatosan javul a teljesítmény, ami eredménnyel párosult. Nagyon fontos volt számunkra a kisapostagi összecsapás, mivel a győzelmen múlott, odaér-e Nagyvenyim a harmadik helyre? Egy évvel ezelőtt volt olyan, hogy létszámgondok miatt nem tudott kiállni a csapat. A rendrakásról szólt az idei év. Személy szerint jól éreztem magam. Sikerült azt az elképzelést megvalósítani, amit a vezetőkkel megbeszéltünk. Talán a legfájóbb pont, hogy nincs utánpótlás, így jövőképet nagyon nehéz felvázolni. Az viszont óriási pozitívum, hogy rengeteg fiatal játszik, akik helyi kötődésűek. Ehhez csak hozzátesz a remek hangulat, ami alapja az eredményeknek. Úgy érzem megtaláltuk a összhangot fiatalok, idősebbek és vezetők egyaránt – összegzett Horváth Csaba Nagyvenyim edzője.

A 2017-2018-as idény eredményei a két csapatnál számokban és pontokban:

Nagyvenyim – 3. hely! 22 mérkőzés, 14 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség, 63 lőtt gól, 35 kapott gól, gólkülönbség 28 és 44 pont.

Kisapostag – 8. hely! 22 mérkőzés, 7 győzelem, 3 döntetlen, 12 vereség, 55 lőtt gól, 47 kapott gól, gólkülönbség 8 és 24 pont.

 

 

Share