22 | 05 | 2019
Főmenü
Események
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Véletlen kép

Bravó baracsi lányok!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a találkozóról itt! >>>

 

Bravó baracsi lányok!

Baracs – Monor 8:0, félidő 4:0

Vasárnap rendezték a Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Déli csoport 17. fordulóját. Baracs SE Női Labdarúgó Csapata parádés játékkal az utolsó találkozó előtt gyakorlatilag már megnyerte csoportküzdelmeket és bajnokként búcsúzhatott a hazai közönségtől.

Szuper akciók, látványos gólok!

 

Egy percig sem volt kétséges Baracs győzelme. Monor csak egy-két villanásra tudott méltó ellenfele lenni a vendéglátóknak. Már a 10. percben vezetéshez jutott a hazai együttes Bozsik Brigitta góljával. Monor előreívelgetésekkel próbálkozott, de a támadások rendre elhaltak a baracsi védelemben. A 23. percben Zumbulisz martina kapott remek labdát középen, majd óriási szól végén kilőtte a monori hálót. 2:0. A vendégek kidolgoztak néhány veszélyes helyzetet, a befejezés azonban most is elmaradt. Még egy 100 %-os ziccert is kihagytak, mikor a baracsi kapu előtt elzúgó keresztlabdába nem tudott beleérni a monori játékos. A 36. percben ismét Bozsiknál a lehetőség, aki a baloldalról óriási bombát vágott a vendégek hosszú sarkára. 3:0. Alig két perc múlva újra Bozsiké volt a főszerep. Szinte lemásolta az előző találatát, 4:0-ra átállítva a gólarányt. A szünetet követően Bozsik folytatta gólgyártást. A 45. percben a jobb szélről beadott labdát először lecsendesítette, majd jobbal megküldte keresztbe. 5:0. Monor csak távoli ívelgetésekkel és átlövésekkel válaszolt a baracsi sikerekre, az akcióikból végül gól egy sem született. A 70. és a 73. percben Bozsik újabb találatokat vitt be. Ezzel már 7:0-ra vezetett Baracs. A befejezésben Pasker Renáta lőtte a nyolcadikat! Zumbulisztól kapott passzt a vendég kapus mellett jobbra vágta be. A mérkőzés után Fehérvári József edzőt kérdeztük.

Fehérvári József a Baracs Se Női Labdarúgó Csapat edzője

 

- Küzdelmes szezonon vagyunk túl. Tavaly augusztusban kényszerű edzőváltás volt. Sági Csaba munkahelyi gondok miatt nem tudta a lányokat vállalni. A lányokkal leülve, megbeszélve döntöttünk a folytatásról és személyemről. Az ősz parádésan sikerült, melyben a csapat mindent megtett a jó helyezésért. A tavasz már nehezebben alakult, hiszen a lányok amatőrök, akiknél az iskolát, a munkahelyet és egyéb elfoglaltságot is figyelembe kell venni. Sajnos a Pest megyei rendszer sem kedvezett az egyenletes teljesítmény kialakításához, mivel akadt olyan hónap, mikor mérkőzés nélkül voltunk. Szerencsére megszereztük azokat a lélektanilag fontos pontokat, előnyöket, amivel az utolsó fordulóra már teljesen összeszedetten játszhattunk. Jövő héten vasárnap még megyünk Tatárszentgyörgyre, de itt már teljesen mindegy mi lesz az eredmény, mi vagyunk a bajnokok! Július 16-án pedig még nagyobb erőpróba vár a csapatra, mivel bejutottunk a Pest Megyei Női Kupadöntőbe, ahol hasonlóan szívvel, lélekkel fogunk futballozni – ismertette az értékelés végén a jövő kihívásait a baracsi lányok edzője.

 

Az utolsó forduló kimenetele tehát már nem oszt és nem szoroz. Már csak az a kérdés a gólkirálynői címet is sikerül-e Baracsra hozni? Jelenleg Bozsik Brigitta vezeti a listát. Bízzunk benne, hogy avégén is neki tapsolhatunk!

Játékvezető: Szűcs Zoltán. Asszisztens: Deutschmann Ádám.

Baracs: Kovács Klaudia, Magyar Hajnalka, Zumbulisz Martina, Miskovitz Kitti, Gyöngyösi Éva, Pasker Renáta, Sraj Bernadett, Bozsik Brigitta, Csőke Nikolett. Cserék: Tömöri Réka, Fehérváriné Tokaj Éva, Horog Judit, Balogh Gáborné, Rauf Patrícia.

Monor: Molnár Beatrix, Tatár Szonja, Szlukai Kitti, Pásztor Anita, Cseszlai Emese, Tóth Patrícia, Pünkösd Katalin, Bagó Dóra, Ficsur Réka. Cserék: Balatoni Nikolett, Aschenbrenner Tímea, Somodi Boglárka, Bujdosó Dóra, Nagy Dalma.

Share