21 | 03 | 2019
Főmenü
Események
March 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Véletlen kép

Magyar Kupában eddig sikeres Mezőfalva

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Magyar Kupában eddig sikeres Mezőfalva

Mezőfalva – Baracs 3:1, félidő 2:1

Különleges mérkőzésre számíthattak a szurkolók a szerda délutáni Magyar Kupa harmadik fordulójában, ahol a két szomszédos település első osztályú együttesei csaptak össze. A nyári átigazolások során három játékos is Baracsról költözött át Mezőfalvára, így akár házi rangadónak is nevezhetjük a találkozót. Nagyot vívott egymással a két csapat, de Mezőfalva szerencsével és jobb helyzetkihasználással megérdemelten léphet egyet előre. A találkozóról Móricz Mercédesz készített összefoglalót.

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

A Mezőfalva a Magyar Kupa 3. fordulójában a szomszédos Baracsot fogadta. A mérkőzés első percében megszerezte a hazai gárda a vezetést Sági József révén. 1:0. A gól után a baracsiakat magukra húzták a hazaiak. Ennek a 19. percben lett eredménye, amikor Mazán tudott kapura fordulni és 15 méterről egyenlített. 1:1 Sokáig úgy tűnt, hogy rizikós lesz a továbbiakban, azonban a 42. percben Godslove érkezett a hosszú oldalra egy beívelt labdára és a kapuba fejelt. 2:1. A szünetig már nem változott az eredmény. A második félidőben többet támadtak a mezőfalviak, Baracs csak néhány kontrát ért el, azonban ebből egyszer dupla kapufát rúgtak. A mérkőzés végeredményét Márki Dénes állította be, aki Godslove legurított labdáját rúgta a kapuba. Baracs kapusa csak besegíteni tudta a labdát a hálóba. 3:1. Ezzel a győzelemmel az országos főtáblára jutott a Mezőfalva SE. Itt már akár NB ll-es ellenfelet is kaphat.

Baracs kapusa csak beleérni tudott a mezőfalvi labdába, és a lábáról vágódott a felső léc alá!

 

Játékvezető: Nagy Károly. Asszisztensek: Krajcsovics Adrián, Dolmány Tamás

Mezőfalva: Tóth – Garda – Nagy – Móricz – Sági J. – Márki – Sági R. – Facskó – Paget – Egejuru – Bozoki D. Cserék: Papp – Balázs – Ráthgéber – Kovács – Bozoki M.– Masinka

Baracs: Boldog – Rezes – Prókai – Lázár – Szili – Németh – Mazán – Éliás – Badi K. – Ásványi – Badi B. Cserék: Fülöp – Sebestyén – Idei – Szurma – Nagy.

Gólszerzők: Mezőfalvától Sági József, Egejuru Godslove Ukwuoma, Márki Dénes. Baracstól: Mazán Balázs

Share