19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Otthon mentettek pontot Mezőfalva fiataljai Szár ellen

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

 

Otthon mentettek pontot Mezőfalva fiataljai Szár ellen

U19 Mezőfalva – Szár 2:2, félidő 0:2

 

A második félidős helyzeteket tekintve akár győzhetett volna is Mezőfalva, de a kihagyott helyzetek csak döntetlenre hozták a meccset. A lista szerint három hellyel előrébb lévő Szárral szemben azért ez jó eredmény!

Góllövők: Sashegyi, Tóvári illetve Mezőfalvától Kovács Roland 2 gól

Kiállítva egy kezezésért Szártól az 55. percben Nyári

November 17-én, szombat délelőtt játszották a Viszló Trans Megye I. osztály U19 14. fordulót, melyben Szár együttesét fogadta Mezőfalva. Az első félidőben csak a vendégek jutottak szóhoz az eredményesség tükrében. A szünet után azonban megrázta magát a hazai gárda és egy tizenegyes, valamint egy akciógólnak köszönhetően sikeresen tartotta otthon az egy pontot. A találkozó végén az edzőket kérdeztük.

 

- A végére igazából magatoknak tettétek izgalmassá a mérkőzést. Kár, hogy kimaradtak az utolsó helyzetek, akár győzelemmel is zárulhatott.

- Végig partiban voltunk, még az első félidőben is. Helyzetekben legalább ugyanannyi lehetőségünk adódott, mint az ellenfelünknek. Sajnos jobb százalékban használták ki. Kétszer elmentek a szélen és abból gólt rúgtak. Mi nem használtuk ki a lehetőségeinket megfelelően és ezen változtattunk a második félidőre – értékelte a csapat munkáját Bakos János edző.

- Szakmailag mennyi tartalék van még ebben a csapatban – fordultunk a kérdéssel Südi László technikai vezetőhöz.

- Ha figyelembe vesszük, hogy ez a csapat az idő múlásával egyre jobban összeérik, akkor nekünk igazából a jövő évre és az azután következő évre kell majd koncentrálnunk. Ez az egyik legfiatalabb csapat a mezőnyben, tehát bőven van tér és idő a fejlődéshez – latolgatta a jövő esélyeit Südi László

 

A hátralévő két fordulóban – beletartozik az elmaradt Mór elleni találkozó is – Lajoskomárom a papírforma szerint még fogató. Mórral szemben kevesebb a remény, de hátha!

Share