14 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva és a DUFK is elvérzett a Megyei Kupában

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

 

Mezőfalva és  a DUFK is elvérzett a Megyei kupában

Csak Baracson örülhettek a hazai pontoknak a szerdai fordulókban

 

A városi és a városkörnyéki csapatok közül a Baracs győzött a Fejér Megyei Kupa 3. fordulójában. Mezőfalvának ezúttal sem ment a gólrúgás, még szépítő találatra sem futotta Sárosd ellen. Nagyvenyim az első félidő végéig a négy kapott gól ellenére partnere volt Enyingnek. Baracs szép és pontokban eredményes meccset vívott az egy osztállyal feljebb játszó dunaújvárosi fiatalokkal a DUFK csapatával.

Fotók a találkozókról itt! >>>

 

Baracs – Dufk 4:2, félidő 2:0

Elég szerencsétlenül kezdődött a mérkőzés a vendégek számára, mert a 9. percben Bartha hazaadása a saját kapus felett ívelődött a Dufk hálójába. 1:0. A 39. percben szintén egy hazaadás sült el balul a Dufk-nál, amit kézzel megfogott a tizenhatoson belül a kapus. A közvetett szabadrúgást Nagy Dániel elemi erővel vágta be. 2:0. A félidőt követően az 54. percben ismét Nagy előtt adódott lehetőség egy átadást követően. 3:0. A 60. percben a hazai kapus Vaszócsik félpályás felívelését Huber kapta el remek ütemben és a negyedik baracsi találattal be is fejezte a hazai gólgyártást. Huber találata után alig három perccel kissé alább hagyott a baracsi védelem. Egy szabadrúgást követően aleforduló dunaújvárosi játékost elsodorták a tizenhatoson belül, így Bécs Krisztina játékvezető jogosan ítélt büntetőt. A lehetőséget Fekete Tamás használta ki, megszerezve a vendégek első szépítő gólját. 4:1. A vége előtt pár perccel a hazai védelmi kavarodásban talált még egy gólt a DUFK. Ezzel be is állították a 4:2-es végeredményt. A lefújást követően az edzők így foglalták össze a látottakat:

- Fehérvári József, Baracs: A játékosaim fegyelmezetten betartották a taktikai utasításokat. Jó iramban, győzni akarással fociztak. Elégedet vagyok a teljesítménnyel.

- Dobos László, DUFK: Úgy is mondhatjuk, előre hoztuk Baracsnak a karácsonyt, mert egy félidővel megajándékoztuk őket. A szünet után rendeztük sorainkat és igazi kupamérkőzést játszottunk. Sajnos az eredményen már nem változtathattunk. Mindenképpen gratulálunk a Baracs csapatának! Köszönjük a remek hozzáállást!

Baracs: Vaszócsik, Rezes, Hepp, Prókai, Bartók, Éliás, Mészáros, Deli, Huber, Nayg, Kőkuti. Cserék: Hrubi, Sebestyén, Balázs, Nagy, Cséplő, Kiss.

DUFK: Vereb, Pintér, Fekete, Gertner, Bartha, Kürti, Vajda, Hajdú, Szabó, Heftner, Perjési. Cserék: Szabó, Széhn, Rácz, Fejes, Kovács, Furuglyás, Dorogi.

Játékvezetők: Bécs Krisztina. Asszisztensek: Dolmány Tamás, Sziksz Tibor

Gólrúgók: Baracstól Bartha Roland, Nagy Dániel 2gól és Huber Balázs. A DUFK-tól Fekete Tamás és Kürti Viktor.

Egy "hatossal" és sok tapasztalattal ismét gazdagabb lett Mezőfalva. 

Fotók még itt! >>>

 

Mezőfalva – Sárosd 0:6, félidő 0:3

Már az első félidőben három gólos vezetéshez jutott Sárosd. A második játékrészben tovább folytatódott a vendégek domianciája, melyben további három találat került a mezőfalvi hálóba. Végül a hatos számnál állt meg az eredménymutató. A találkozó után az edzőket kérdeztük:

- Arany Tibor, Sárosd: Számítottunk a magas gólarányú győzelemre. Jelentős hiányzó létszámunk nem volt. Célunk a fiatalok beépítése a felnőtt csapatba, valamint minél több lehetőséget adni a fiúknak. Egy kicsit nagyobb intenzitás elfért volna még, de figyelembe véve a szerdai munkanapot, teljesen rendben, fegyelmezetten játszottunk.

- Bakos János, Mezőfalva: Az eredményben látszott az osztályos különbség, így nem is várhattunk meglepetést a srácoktól. Amit lehetett megtették. Sajnos kapus fronton csak félidőben érkezett Orosz, ami azért megnehezítette volna az ellenfél dolgát. Edzőmérkőzésként tekintünk a találkozóra.

Mezőfalva: Tonka, Balogh, Magosi, Török, Sümegi, Sági, Bakos, Balogh, Kertész, márok, Somogyi. Cserék: Orosz, Balázs, Kiss, Vad.

Sárosd: Rigó, Szabó Susa, Vida, Szalai, Killer, Takács, Kargl, Kosaras, Kovács, Szabó. Cserék: Meszlényi, Hushegyi, Hallósi, Kű, Dobsa, Szekeres.

Gólrúgók: Szalai Pál, Killer Máté 2 gól, Kargl Balázs, Kovács Sándor, Szekeres Marcell

Játékvezető Nagy II. László, asszisztensek: Kovács Márk és Kovács Benjámin Dominik

Nagyvenyimen  is becsülettel küzdöttek, de a vége szintén vereség lett

Nagyvenyimről is vannak képek! >>>

 

Nagyvenyim – Enying 5:2, félidő 0:4

 

Nagyvenyim – Enying 2:5, félidő 0:4. Gyakorlatilag már a szünet előtt eldőlt, melyik csapat írhat majd három pontot. A pihenőt követően a nagyvenyimiek kétszer voltak eredményesek, azonban ezzel nem érhették utol az Enying Csapatát. A meccs után a nagyvenyimi Gászler Ferenc összegzett.

- Sajnos a saját kapunkba is egyszer betaláltunk a második félidőben, így ezt a játékrészt viccesen fogalmazva 3:0-ra nyertük. Az első etapban már látszott az osztálykülönbség. Egy összeszedett enyingi csapat érkezett Nagyvenyimre. Kapus poszton sem az eredeti hálóőrünk állt, hanem Kiss Norbert csatárunk próbálta menteni a helyzeteket. Az eredmény ellenére nagyon szimpatikus csapat ellen játszottunk, ahol velük szemben egy vállalható eredmény született.

 

További eredmények: Kulcs – Adony 1:3, Herceghalom – Ercsi Kinizsi 1:4, Bakonycsernye – Mór 1:4, Pátka – Fehérvárcsurgó 1:5, Pázmánd – Mány 2:2, Dinnyés – Csór 1:0, Pákozd – Főnix 2:2,

 

 

Share