14 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

A felnőttek körében is népszerű a műfüves pálya Mezőfalván

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek  a bulifociról itt! >>>

A felnőttek körében is népszerű a műfüves pálya Mezőfalván

Nem csak a fiatalok használják előszeretettel

„Idősebbek is elkezdhetik“ - talán sokaknak ismerős ez a mondat a televíziós műsorból, pedig nem is kell ahhoz megvárni az éltesebb kort, hogy egy jót mozogjunk. Hasonlóan tett vasárnap délelőtt az a baráti társaság is, akik közel negyven éves átlagéletkorral ugyanolyan lendületesen és jókedvvel fociztak, mint a fiatalok. Első látásra öregfiúk-derbinek néztük a csatát, mikor elhaladtunk a nem régen használatba vett Rákóczi utcai műfüves pálya mellett. Végül kiderült, hogy egy baráti társaság kergette a labdát, igen jó hangulatban.

 

 

A mérkőzésről Juhász Gábort kérdeztük.

- Haveri futball igazából. Mezőfalváról, Dunaújvárosból érkeztek a barátok, hogy a napsütéses hétvégét remek hangulatban, a szívnek, léleknek és természetesen az egészségnek egyaránt tetsző sportos programmal töltsük el. Több mint tíz éve találkozik rendszeresen ez a társaság és nagyon jól érezzük magunkat. Külön öröm számunkra a műfüves pálya, hiszen jó talajon, zárt térben focizhatunk. Legidősebb barátunk már bőven elhagyta a negyvenet, így az átlagéletkor is negyven év körül alakul, de ez egy cseppet sem látszik a jókedvünkön. Szuper a pálya is, csak a kerítés lehetne magasabb, mert könnyen kiszáll a labda - mondta lapunknak a nyilatkozást vállaló Juhász Gábor.

Ahogy a fotókon is látható, jó ötlet volt a műfüves pálya kialakítása. Fiatalok, középkorúak és még az idősebbek is megtalálják rajta a megfelelő szórakozási formát.

 

Share