14 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Női bajnokság Mezőfalva - Baracs 1:10, félidő 1:6

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Női bajnokság Mezőfalva - Baracs 1:10, félidő 1:6

 

A baracsi hölgyek bajnokhoz méltón szerepeltek Mezőfalván. A vendéglátók sem búsultak, hiszen kiváló ráhangoló mérkőzést játszhattak

 

Szeptember 12-én, szombat délelőtt Mezőfalván rendezték a Fejér megyei felnőtt női bajnokság második fordulóját, ahol a hazai együttes tisztes helytállása mellett Baracs nagy gólkülönbséggel nyerte a mérkőzést.

Már az első félidőben tetemes vezetéshez jutottak a vendégek. Pasker első percben lőtt góljára még rögtön tudtak válaszolni a mezőfalviak, de a folytatásban több hazai gól nem esett. A Baracs viszont nem volt szégyenlős és az első játékrész végén 1:6-os eredménnyel térhetett pihenőre. A szünet után is mezőfölényben játszott Baracs, így a helyzetek és a cseréknek köszönhetően újabb négy találattal gazdagodott az együttes. végül az 1:10-es eredmény hűen tükrözte a két csapat közötti különbséget. Baracs több éve együtt maradt gárda. Mezőfalva pedig még csak most bontogatja szárnyait. A vereség ellenére egy picit sem csüggedtek a lányok, mivel nagyon jó ellenféllel hangolódhattak a bajnokság többi fordulójára. A mérkőzés után az edzők így látták a helyzetet:

- Südi László, Mezőfalva: Az ellenfelünk nagyon kiemelkedik a mezőnyből. Valószínűleg oda-vissza ver majd mindenkit. Nekünk nem is velük szemben kell esélyeket latolgatni. Ez volt az első mérkőzésünk, ahol sajnálatunkra öt játékosunk hiányzott. Két ifjúsági játékossal pótoltuk. Akik viszont a pályán voltak, azok becsülettel helytálltak. A mostani hiányzóinkkal kiegészülve a hátralévő három találkozón lehetnek győzelemre esélyes motivációink.

- Nagy Gábor, Baracs: A csapat múltja mindenképpen meghatározta a játék képét. Mezőfölényünk végig adott volt, ami az első félidőben főleg gólokban mutatkozott meg. A szünetet követően is négyszer eltaláltuk a hazai kaput, de mellette igyekeztünk minél több cserepadosnak bemutatkozási lehetőséget adni.

 

 

A Fejér megyei bajnokság női felnőtt korosztályában tehát valóságosan is elindultak a mérkőzések. Legközelebb szeptember 20-án Baracs Enyinget fogadja, ami a nyári felkészülési tornát ismerve nem lesz olyan könnyű, mint Mezőfalva ellen. Mezőfalva pedig Sárbogárdra utazik, ha sikerül a sárbogárdiaknak összeállni.

Mezőfalva: Horgosi, Csicskovics, Maister, Tóbiás, Jóni, Rafael, PApp, Horváth, Horváth. Cserék: Licska, Takács

Baracs: Szabó, Jáser, Miskovicz, Mosonyi, Pasker, Sraj, Bozsik, Csőke, Rauf. Cserék: Grőb, Huszta, Héder

Gólrógók: Mezőfalvától Tóbiás Fanni. Baracstól Bozsik Brigitta 8, Pssker Renáta 2 gól.

Gratulálunk a baracsi csapatnak a győzelemhez. A kitartásért és a hősies küzdelemért pedig a mezőfalvi csapatnak is jár a taps!

 

Share