29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Női foci: Mezőfalva - Enying 2:4, félidő 0:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Női foci: Mezőfalva - Enying 2:4, félidő 0:2

 

Tisztes helyállással zárta az őszt női felnőtt csapatunk. A remények szerint tavasszal erősödni fognak.

Szombaton lejátszotta idei utolsó mérkőzését Mezőfalva felnőtt női bajnokságban harcoló alakulata. Bár győzni csak a Sárbogárddal szemben tudott, azért nevezhetjük kisebb fajta bravúrnak is a helytállást, hiszen a semmiből, sokak meglepetésére épült fel az együttes. Az őszi fordulók történetéről és a tapasztalatokról Südi László edző adott lapunknak átfogó értékelést.

 

- Ami az Enying elleni mérkőzést illet, eléggé tartalékos felállásban játszottunk. Az IFI-ből két főt is be kellett építeni a csapatba. Ráadásul csere nélkül futballoztuk végig a mérkőzést. Az elején két „rövidzárlatból“ elvileg elkerülhető gólokat kaptunk. Utána azért kicsit összeszedtük magunkat. A szünet után kimondottan jó volt védekezés és támadás szempontjából is. A formát két szépítő találat igazolta. Az egyik akcióból, a másik szabadrúgásból született. Tehát ebben a felállásban tisztességes helytállás mellett szenvedtünk vereséget az összeszokottabb és rutinosabb Enyinggel szemben - foglalta össze az utolsó forduló rövid történetét Südi László.

Az ősz eseményekről pedig így folytatta: - Nyolc mérkőzésből kettőben nagyarányú vereséggel végeztünk, tehát ezek kilógnak az őszi teljesítmény grafikonjából. A másik hat mérkőzést már jóval szorosabb eredményekkel zártuk. Összességében meglehetek elégedve az őszi teljesítménnyel. A téli pihenőben próbálunk erősíteni. Vannak játékosok, akik már járnak edzésre, de az igazolásuk még nincs kész. Tavasszal ha az edzéslátogatás és a játékoskeret is optimálisan alakul, akkor Sárbogárd és Csákvárral szemben lehetnek gól, vagy győzelemreményes elképzeléseink. Ami pozitívum, hogy lassan kezdünk felnőni Enyinghez és Baracshoz is. Utóbbiak azért más ligát képviselnek! A mai mérkőzést is figyelembe véve a teljesítmény egyáltalán nem volt egy csúnya lezárása ennek a félévnek. Szeretnénk tavaszra a csapatot kicsit rendezni, átalakítani, a hibákból tanulni, és új lendülettel, normális alapozással, felkészüléssel nekiindulni a bajnokságnak. Ha ez meg lesz, akkor ez sikerülni fog.

Az enying ellen felálló csapat: Horgosi Zsuzsanna, Bagi Csilal, Takács Annamária, Kabai Éva, Horváth Ildikó, Rafael Laura Tünde, Papp Alexandra, Horváth Erzsébet, Suplicz Orsolya.

Gólrúgóink: Horváth Erzsébet, Rafael Laura Tünde

 

Eredmények:

Mezőfalva - Csákvár 0:0

Mezőfalva - BAracs 1:10

Sárbogárd - Mezőfalva 1:0

Enying - Mezőfalva 10:0

Csákvár - Mezőfalva 1:0

Baracs - Mezőfalva 3:1

Mezőfalva - Sárbogárd 2:1

Mezőfalva - Enying 2:4

 

A lista a cikk írásakor még nem lezárható, mivel Mezőfalván kívül a többi csapatnak vannak le nem játszott meccsei. Jelenleg Mezőfalva az öt csapatos mezőnyből a negyedik helyen áll Sárbogárd előtt. Ahogy azonban jeleztem Sárbogárdnak még két mérkőzése hátra van.

 

 

 

Share