29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mezőfalva - LMSK 6:3, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek itt! >>>

 

Mezőfalva - LMSK 6:3, félidő 0:1

Győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől

Folytatódott az utóbbi fordulók jó sorozata a Groupama Megyei II. osztály Dél felnőtt csoportban. Mezőfalva az elmúlt öt fordulóban a polgárdi 0:0-ás döntetlent kivéve nem veszített pontot. Az utolsó csatában Abán is győzni szeretnének. Az IFI viszont már befejezte a küzdelmeket. A mezőfalvi futball csapatok közül a legelőkelőbb helyen, a dobogó harmadik fokán! Gratulálunk!

 

Mezőfalva 0:1-ről sziporkázó második félidei játékkal fordított a mérkőzés állásán, és végül nagyon koncentrált futballal, megérdemelten búcsúzhatott győzelemmel a hazai közönségtől. Az első játékrészben azt gondolták a mezőfalviak, hogy elég felhúzni a focicsukát és már meg is nyerték a meccset a listán hátrébb lévő ellenfelükkel szemben. Nos az élet ezúttal is alaposan rácáfolt a rossz szokásokra. Az LMSK László góljával és a focizni akarással meglepte a vendéglátókat. Bakos János csapatának egy egész félidő kellett az ébredéshez. A szünet után azonban kiszakadt a gólzsák. Összesen nyolc gólt láthatott a közönség. Puskás az 53. percben egyenlített. 1:1, Rá egy percre az LMSK visszaszerezte a vezetést Tóth révén. 1:2. Alig hat perc múlva a hazai Balázs húzta meg a bal szélt, és a kapuig becselezve magát ismét egálra változtatta az eredményt. 2:2. Balázs után Bakos is feliratkozott egy szép akció góllal a mezőfalvi listára, majd Balogh Imre növelte 4:2-re az otthoni előnyt. A 73. percben a vendég Bánkit a labda sípszó utáni elrúgásáért kiállította Nagy II. László játékvezető, így tíz emberrel folytatta az LMSK. A 74. percben buktatásért tizenegyeshez jutott Mezőfalva. A büntetőt Balogh Dániel értékesítette. 5:2. A vendégek azonban tovább küzdöttek és a kitámadó Antalt átfejelve Tóth 5:3-ra szépítette a mérkőzés állását. Az utolsó percben még kapott Mezőfalva egy szabadrúgást. A beívelt és kipattanó labdával Horváth írta be a végeredményt 6:3. A találkozó után Bakos János edző foglalta össze a pályán történteket.

 

- Nagy öröm számunkra, hogy győzelemmel búcsúzhattunk a hazai szurkolóktól. A hozzáálláson változtattunk a szünet után, mert egy kicsit belealudtunk. Nem lehet úgy pályára menni, hogy az öltözőben felhúztuk a cipőt és már megnyertük. A második félidőben az igazi Mezőfalvát láthatták a szurkolók. A jövő héten Abán szeretnénk szép játékkal befejezni a szezont. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, technikailag, erőnlétileg sokat fejlődött a csapat. A fejekben kell még nagyobb rendet tenni és akkor nyugodtabban mehetünk téli pihenőre.

Mezőfalva: Antal, Kertész, Balázs, Sümegi, Török, Balogh, Balogh, Bakos, Puskás, Papp, Mekota. cserék: Mekota, Horváth, Horváth, Vad, Tonka, Kovács, Kiss.

LMSK: Kovács, Virág, Muskovits, Sütő, Mocher, Horváth, László, Lázár, Tóth, Bánki, Teichel. Cserék: Tímár, Mezei.

Gólszerzők: Mezőfalvától Puskás Attila, Balázs Sándor, Bakos Patrik, Balogh Imre, Balogh Dániel, Horváth Zsolt. Az LMSK-tól László György, Tóth Vincent 2

 

 

Share