28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sikeres évet zárt az utánpótlás fociban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Sikeres évet zárt az utánpótlás fociban

A Medosz Sport Egyesületnél nem csak a felnőtt labdarúgók, hanem a fiatalok is megtalálhatják számításaikat, fejlődési irányaikat. Sallai Attilát az utánpótlás szakág vezetőjét kértük az év értékelésére.

 

- Óriási változáson ment át az ősszel az összes korosztályt hiszen mindegyikben történt változás! A Megye III. osztályú felnőtt csapatunk az elmúlt bajnokságban, egy sikeres ősz után az első helyen várta a tavaszi folytatást. Sajnos a pandémia közbeszólt de így is megérdemelten léptek egy osztállyal feljebb Bakos János tanítványai. A felnőtt csapat megye II osztály déli csoportjának jelenleg az ötödik helyezettje. Az U19-es csapat a megyei bajnokság II osztályában szintén Bakos János irányítása alatt az élmezőnyben foglal helyet. Itt meg kell említenem, hogy mely csapatokkal bővült az egyesület. U13, U14, U16, Öregfiúk, Női felnőtt , Lány serdülő U18, Az ősszel több mint 120 új igazolással, átigazolással bővült a létszám. Az őszt egy nagyon jól sikerült focitáborral kezdtük, ami már a második volt ebben az évben. Sok munkával létre tudtunk hozni egy olyan utánpótlást ami kiválóan működő sportegyesület alapja lehet. Az ősszel sikerült megalakítani, 3 iskola (Aba, Sárkeresztúr, Alap) és 8 óvoda bevonásával (Mezőfalva, Daruszentmiklós, Cece, Hantos, Alap, Sárszentlőrinc, Nagykarácsony, Igar) a Bozsik Intézményi program mezőfalvai körzetét. Sajnos a mezőfalvai iskola egyenlőre még nem vesz részt a programban, de remélem, hogy mihamarabb csatlakozni fog.

 

Én látom el a körzetvezetői feladatokat ,koordinálom az intézményekben folyó edzéseket, megszervezem az óvodai fesztiválokat, az iskolai tornákat. A mostani helyzet miatt azonban a program nem látja el a feladatát. A Bozsik egyesületi programban a dunaújvárosi csoportban Pálhalmán veszünk részt a fesztiválokon, korosztályos tornákon. U7-es felkészítője Szabó Attila ahol több mint 10 fő a létszám. Itt 3 csapattalszereplünk a fesztiválokon. Az U9-es korosztály edzője Mekota Donát. A létszám 15 fő feletti. Külön öröm, hogy 4-5 lány is a csapatag. Ebben a korosztályban 2 együttessel veszünk részt a küzdelmekben. Az U11-nél Sallai Attila és Mekota Donát az edző.

 

A létszám itt is meghaladja a 10 főt. Itt 1 csapattal veszünk részt tornákon. Az U13-as korosztály edzője Sallai Attila. A létszám több mint 15 fő és 1 csapattal versenyzünk a korosztályos tornákon. Az ősszel alakult 15 főt meghaladó U14-es csapat edzője Sallai Attila, illetve Öri Attila.A fiatal csapat a megyei bajnokság középmezőnyében foglal helyet. Szintén az ősszel, az egyéves kihagyás után újonnan alakult U16-os csapat edzője Szabó Attila. Attila a semmiből pár hónap alatt egy olyan U16-os csapatot hozott létre ami a megyei bajnokság felénél a tabella 3. helyén áll. 

 

Südi László jóvoltából részt veszünk a Fejér megyei női felnőtt bajnokságba ill. beneveztünk az U18-as serdülő utánpótlás lánycsapattal a Komárom-Esztergom megyei korosztályos bajnokságba.

 

A távolabbi tervekben, mivel minden korosztályban megfelelő létszámmal rendelkezünk, szeretném a hangsúlyt a szakmai munkára fektetni. Edzésszámok felemelése korosztályonként, egyéni képzések, taktikai, technikai elemek gyakorlása. Sajnos a téli terem használata nem megoldható az ismert okok miatt, így a téli edzéseket a szabadban tarjuk. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki segítő szándékkal próbálta a gyerekek, egyesület, a mi munkánkat segíteni. Ezúton szeretnék kívánni mindenkinek kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet! Sallai Attila Mezőfalva Medosz SE utánpótlás szakágvezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share