20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Szinte ellenállás nélkül - Mezőfalva - Polgárdi 7:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További fotók itt! >>>

 

Szinte ellenállás nélkül - Mezőfalva - Polgárdi 7:0

 

Nem okozott nagy fejfájást a Groupama Megyei II. osztály Dél felnőtt csoport 20. fordulójában Mezőfalván a Polgárdi együttese. Az első félidőben még csak két góllal vezetett a hazai csapat, de a szünet után már igazán beindult a gólgyártás.

A Polgárdi az ősszel még döntetlenre tudta menteni a két csapat közötti küzdelmet. Most tavasszal azonban az előző fordulóban Mezőfalva előtt egy ponttal és a 6. helyen álló együttest magabiztosan utasította a háta mögé Bakos János legénysége. A győzelemmel, mivel a középmezőny elején meglehetősen szoros a pontállás, Mezőfalva két helyet is javított a listán, így immáron a dobogó közeli 5. helyen várhatja a folytatást.

 

Mezőfalva: Vereb, Sümegi, Kiss, Török, Balogh, Balogh, Németh, Bakos, Sági, Sági, Somogyi. Cserék: Simon, Horváth, Horváth, Vad.

Gólszerzők: Németh László 2, Sági József, Bakos Patrik,Somogyi Sándor, Horváth Zsolt, Vad Zsombor egy-egy találat.

Bakos János, Mezőfalva:

- Szorosabb és nehezebb mérkőzésre számítottunk az igazság szerint. Főleg abból kiindulva, hogy nagyon tartalékosan álltunk fel, mert sok volt a hiányzónk. Megmondom őszintén, nekem is kellemesen meglepetés lett ez az eredmény és játék. A taktikában biztos védekezést próbáltunk az elején, hiszen keményebb ellenfélre készültünk. Fontos volt, stabilak legyünk hátul. Mellette igyekeztünk a gyors futballistáinkat megjátszani, valamint kihasználni a fürgeségüket. A hét gól teljesen tükrözte a meccs képét. Mezőfalva megérdemelten győzött. Aminek pedig különösen örülünk, hogy ezúttal jó focival - zárta az értékelőjét Bakos János edző.

A jövő héten az LMSK Cobra Sport lesz a felnőtt csapatunk ellenfele. Az idegenbeli mérkőzésen ha a lista szerinti állás érvényesül, akkor ismét Mezőfalváé lehet a három pont. Iletve előtte egy elmaradt mérkőzés pótlásaként szerdán az Előszállás - Mezőfalva találkozót láthatjuk.

 

Share