20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva – Baracs 1:3 a női bajnokságban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzséről itt! >>>

 

Mezőfalva – Baracs 1:3 a női bajnokságban

A baracsi hölgyek már másodikak a tabellán

 

Szombaton rendezték a Fejér Megyei Női Felnőtt Bajnokság hatodik fordulóját, melyben a listavezető Enying és a városkörnyéki Baracs is győzelemmel növelte pontjainak számát. Utóbbiak a szomszéd település Mezőfalva vendégeként arattak 1:3-as diadalt. Enying is idegenben a Csákvár otthonában vonulhatott öltözőbe 1:2-es eredménnyel. Sárbogárd ezúttal pihenőjét töltötte. A tabellát a hatodik fordulót követően továbbra is Enying vezeti 12 ponttal. Legutóbbi győzelmével a második helyre ugrott Baracs csapata 9 pontot gyűjtve, Csákvár és Sárbogárd a 3-4. helyen egyformán 6-6 ponttal. Mezőfalva zárja a sort, egyelőre még pont nélkül. A hölgyek versenyében a Mezőfalva – Baracs találkozón rögzítettük az eseményeket.

 

Mezőfalva – Baracs 1:3, félidő 0:2

Az első játékrészben szervezetten és jó iramban támadtak a vendégek. Mezőfalvának is akadtak helyzetei, de ebből szünetig nem tudtak érvényesíteni egyet sem. Baracs a 17. percben Foltán révén szerzett vezetést, majd a 29.-ben Koncz növelte a vizitálók előnyét. A pihenő után a 47. percben rögtön baracsi találattal indult a játék. Szalavicsnak köszönhetően már három góllal vezettek a vendégek. A második félidőben összeszedettebben focizó Mezőfalva a 69. percben szépíthetett. Szép akció végén Kabai talált be a baracsi hálóba. A hölgyek összecsapásáról a meccs végén az edzőket kérdeztük.

 

Südi László mezőfalvi edző

 

- Südi László, Mezőfalva: Az elején közel húsz fős keretről beszélhettünk, de most már kiderült, hogy tíz, tizenkét fő, akire hétről, hétre számíthatunk. Sajnos ebből a létszámból is hiányzik mindig valaki, ahogy most is csere nélkül játszottunk. Ráadásul volt a csapattagok között olyan hölgy, aki életének első meccsét játszotta. Tizenöt éves sincs még. Olyan gólokat kaptunk az első félidőben, melyek figyelemmel elkerülhetők. Mindig nehezen indul be a koncentráció. A küzdéssel nincs baj. A hátsó alakzatban vannak megértési problémák és elől meg pont a támadó játékosaink hiányoztak. Ezért a középpályát kellett feltolni az elejére. Így viszont a középpálya vált lyukassá. Az utolsó tíz percben azért voltak komoly helyzeteink és rúgtunk is egyet. Az év még tanuló időszak, ezért ezeket a gólokat nagyon megbecsüljük. Ha bővebb lenne a keret, másabb eredmények is lehetnének.

Körmendi Zsolt, volt baracsi edzőtárs a lányoknál

 

- Körmendi Zsolt, Baracs: A mérkőzés elején kicsit zavarodottan játszottunk, de amikor már sikerült megnyugodni, onnantól mi irányítottuk a játékot. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, a döntő pillanatban viszont nem voltunk elég élesek. Ennek ellenére kétgólos különbséggel sikerült fordulnunk. A második játékrészben tovább gyengültünk mentálisan, mivel ebben a félidőben a több helyzet ellenére csak egyet tudtunk gólra váltani. Büntetlenül ebben az osztályban sem lehet kihagyni ennyi ziccert. Ahogy ilyen helyzetekben lenni szokott, az ellenfél is lőtt egy gólt! Összességében megérdemelt győzelmet aratott a csapat, azonban látszik, hogy sokat kell fejlődnie a helyzetkihasználás terén!

 

Mezőfalva: Horváth, Bagi, Géri, Móricz, Majer, Völcsei, Domanyek, Miskovicz, Kabai

 

Baracs: Kovács, Jásper, Miskovicz, Gomán, Sraj, Koncz, Foltán, Papp, Rauf. Cserék: Grőb, Huszta, Mosonyi, Dr. Horváth, Szalavics.

 

 

Gólszerzők: Foltán Viktória, Koncz Krisztina, Szalavics Eszter és Mezőfalvától Kabai Éva

Share