28 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Változásokkal teli nyár a Medosz SE -nél

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Az új vezetőségből: Cseke Ottó, Zsákovics István, Deák Károly, Udvardi Tibor, Horváth Béla. (Jegyzk. vez: Nagyné Tünde)

 

Változásokkal teli nyár a Medosz SE -nél

 

Az új bajnoki évben KK Grain Kft.-Mezőfalva néven indul a csapat. Megújult és kibővült a vezetőség. Új edző van a felnőtteknél Villám Balázs személyében és távozott Südi László . Az események sodrásában a héten megkezdődött a nyári felkészülési időszak is. Augusztus 7-én, vasárnap 17 órától a Fejér Megyei Kupa első fordulójában már az új csapattal és az új edzővel fogadjuk Előszállás együttesét.

 

Igazán mozgalmasra sikerült az őszi bajnoki nyitány előtti nyári időszak a Medosz SE-nél. Az eddigi nem hivatalos hírekben komoly változásokról értesülhettünk a csapat háza tájáról. Most viszont hosszú vajúdás után végre világos helyzetet teremtett a vezetőség július 15-ei tisztújító közgyűlés megtartásával. Az egyesület elnöki pozíciójára továbbra is Cseke Ottó kapott a tagságtól bizalmat. Alelnök Deák Károly, gazdasági vezető Zsákovics István lett. Az elnökség tagja még Török Zoltán, Horváth Béla, Udvardi Tibor és Hatvani Norbert. A felügyelőbizottságot Török Zoltán vezeti. A bizottság tagjai: Papp Gyöngyi és Schelbauer István. A közgyűlésen a tisztújítás mellett aktuális feladatokat is megbeszélt a tagság, valamint kijelölte a következő időszak céljait is. Erről és a közgyűlés fontosságáról Cseke Ottótól kaptunk választ.

 - Eddig is teljesen törvényesen működött az egyesület, de az önkormányzat részéről jelezték, hogy szükség van egy nagyobb létszámú vezetőségre. Szempont volt, hogy legalább 40-50 fős tagsággal rendelkező egyesületet tudjanak támogatni a korábbi nyolc-tíz fő helyett. Leginkább ezt a célt szolgálta a bővítés. Végeredményben ez egy jó dolog számomra, mivel az én vállamról is lekerülhetnek olyan felelősségek, melyeket azért nehéz volt egyedül cipelni. Az új vezetőségben jobban és többfelé megoszlik a munka.

- Augusztus hatodikán indul a Fejér Megyei Kupa sorozat. Mire számít Mezőfalva?

- Kérdeztük a fiúkat és azt a választ adták, hogy teljes mellbedobással szeretnék vinni a kupát is. A bajnokságban minimum a dobogós hely lehet a célkitűzésünk. Összevetve az edzői és a játékos ígéreteket, hozzátéve a játékosok és az edző hozzáállását, akkor a megye II. osztályból való továbblépés sem elrugaszkodott gondolat a realitástól és az adottságoktól – hallhattuk a jövő terveiről az elnököt.

Cseke Ottó a riport végén még elmondta, hogy nagy tisztelettel köszöni a korábbi edző Bakos János munkáját. Sokat köszönhet neki a csapatnál eltöltött öt év alatt.

                   

                                               Keddtől má edz a csapat                                                                                                                                                                 Az új edző: Villám Balázs

 

 

A vezetőségi események mellett jelentős változás, hogy az ősztől egy új szponzornak köszönhetően KK Grain Kft.-Mezőfalva néven indul a bajnokságban a Medosz SE. Július 12-én megtartotta első edzését a felnőtt csapat. A társaság élén új edzőként, játékos edzőként Villám Balázst köszönthettük, aki jól ismert név a futballrajongók körében. Játszott Kalocsán, a Vasasban, Baján, Dunaújvárosban, Szolnokon, Zalaegerszegen, a Budapest Honvédban, Gyirmóton, Iváncsán, aztán újra Kalocsán majd Dunaújvárosban. A Honvédban 2017-ben magyar bajnok lett. A sporteredmények mellett családi kötődés erősíti a mezőfalvi identitást. „Feleségemmel és három kislányommal költöztünk ide. Feleségem szülei is Mezőfalván laknak, de ők is Dunaújvárosból érkeztek. Én nagyon szeretek itt lenni, szeretem a házunkat, a falut, imádok kint tevékenykedni. Így hát nem is kellett sok gondolkodási idő ahhoz, hogy a futballcsapat felkérésére igent mondjak” - olvashatjuk a Medosz SE szintén megújult közösségi felületén. (https://medosz-se-mezofalva.webnode.hu/hirek/) is

Az U16-U19 környékéről is vannak hírek, mivel ez a korosztály is megkezdte 15-től a felkészülést. Egy bővebb, összefoglaló interjút olvashatnak az érdeklődők a már fent jelzett honlapon.

 

Share