19 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Solti FC 1:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek itt! >>>

( A képek felhasználása más médiafelületen a szerző engedélyéhez kötött!)

 

 

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Solti FC 1:2

Értékes tapasztalatok a második felkészülési mérkőzésen. Új játékrendet, új felfogást tanulnak a mezőfalviak – jellemezte a látottakat Villám Balázs mezőfalvi edző.

                 

 

Július 24-én, szombaton este fogadta Solt csapatát a mezőfalvi felnőtt együttes. Az első félidő gól nélküli idejében több gólveszélyes helyzetet is kialakíthattak a csapatok, de találattal befejezni egyiknek sem sikerült. A szünet és a cserék után már megszűnt a gólcsend. Solt kettő, Mezőfalva egy helyzetet érvényesített. Villám Balázst a Mezőfalva trénerét kértük a meccs utáni értékelésre.

               

 

- Az első félidőben a csapat próbálta maximálisan teljesíteni azt amit kértem tőlük! Többé- kevésbé sikerrel, de ezeken a mérkőzéseken nem az eredményt kell figyelembe venni hanem jelen pillanatban egy tanulási fázisban vagyunk és egy teljesen új játék rendet, játék felfogást szeretnénk kialakítani! Ehhez semmi más nem kell mint idő és türelem és rengeteg kitartás. Látom a játékosokon hogy szeretnének fejlődni és látom rajtuk hogy igyekeznek a taktikai utasításaimat betartani. A csapat egység sokkal jobban látszódott mint a múltheti mérkőzésen és ez abszolút természetes, mivel egyre többet edzenek együtt és játszanak a srácok. Második félidőben inkább arra fektettük a hangsúlyt, hogy mindenki kapjon valamennyi játéklehetőséget. Itt már nagyon taktikai utasításokat nem kellett adni. Ők is próbálták lehetőségeiket a képességeik szerint megoldani! Azért az első félidőben inkább az erősebb kezdő 11-et állítottam fel. A másodikban meg aki vagy kevesebb edzésen vett részt a héten vagy a képességei nem úgy határozzák meg, hogy ő a kezdő 11-ben kapjon helyet. Így azért a különbség nagyban látszódott az első és második félidőben!

Mezőfalva következő ellenfele szintén hazai környezetben a Sárbogárd csapat lesz július 30-án!

 

Share