19 | 06 | 2024
Főmenü
Események
June 2024
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Beloiannisz – Mezőfalva 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek itt! >>>

 

Beloiannisz – Mezőfalva 0:1

Méltó ellenfél volt Beloiannisz

 

Szombaton rendezték az Aquantis Megyei II. osztály Dél felnőtt csoport harmadik fordulójának Beloiannisz – Mezőfalva mérkőzését. Mezőfalva sokat támadott és nagy részt uralta a mezőnyjátékot. A vendéglátók tömörebb védekezésből kontrákkal próbálták megállítani a mezőfalvi rohamokat. Végül Balázs Sándor fejese, majd kipattanót belövő góljával Mezőfalva elhozta a három pontot.

 

Egészen a 71. percig nem találtak fogást egymáson az együttesek. Bár helyzet mindkét csapat számára adódott bőven, nagyon úgy nézett ki, erősen döntetlen szagú mérkőzés lesz az összecsapás vége. A második félidő derekán Balázs Sanyi azonban eldöntötte a találkozó és a három pont sorsát. A vendéglátók becsülettel küzdöttek nagy múltú ellenfelükkel szemben és egy cseppet sem játszottak alárendelt szerepet. Emelt fővel hagyhatták el a pályát és köszönhették meg a meccs végén szurkolóik buzdítását, kitartását.

 

A találkozó után így értékeltek az edzők:

- Ruzsás László, Beloiannisz: Nagyon jó kiegyenlített csapatokat láthattunk. Mi eg ykicsit kontrákra építettünk, mert úgy gondoltuk, Mezőfalva egy nagyon jó együttes. Igazából itt is,ott is akadtak kiváló gólrúgó helyzetek, és egy meg nem adott gólunk is. Sajnos a játékvezető most így döntött. Nem tudunk ellene tenni, ez benne van a futballban. Megyünk tovább legjobb eredményekért.

 

- Villám Balázs, Mezőfalva: Nem számítottunk könnyű meccsre. Az első játékrészben eléggé enervált volt a társaság. Beloiannisz remekül kihasználta saját pályája nyújtotta előnyét. Visszaálltak védekezni, amit átlövésekkel lehet feltörni. Ezt kértem is a srácoktól, hogy a védelem mögé kerülés helyett inkább az átlövésekből próbáljunk gólt szerezni. A második félidőre ugyanez a technika folytatását kértem, mert ha megjön az első gól, utána hamar érkezik a második is. Ez így is lett, de nem tudjuk az okát, miért nem adták meg az utóbbit. Az okokkal nem akarok nagyon foglalkozni. Elhoztuk a három pontot és ez a lényeg.

 

Beloiannisz: Rácz, Vizi, Baka, László, Balogh, Schnierer, Fülöp, Schrick, László, Rizojanisz, Nebucz. Cserék: Molnár, Egervári, Balla, Víg, Kiss, Schrick, Tóth.

Mezőfalva: Kovács, Sági, Balázs, Sümegi, Kiss, Török, Balogh, Balogh, Sági, Kertész, Németh. Cserék: Czári, Kovács, Krajczár, Kovács, Villám, Csontos, Antal.

Share