24 | 09 | 2023
Főmenü
Események
September 2023
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Nagykarácsony – KK Grain Kft.-Mezőfalva 2:3

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Mezőfalva újra listavezető!

Nagykarácsony – KK Grain Kft.-Mezőfalva 2:3

Nagyon jókor jött a három pont!  A második félidő egyértelműen Mezőfalváé volt. Előtte azért magunknak tettük nehézzé a meccset.

 

Nagykarácsonyba látogatott együttesünk a hétvégén a tavaszi szezon 17. fordulójában.  A szomszédvári rangadók mindig is nagy érdeklődésre tartanak számot. Különösen, ha két olyan rivális csapatról van szó, amelyikek joggal foglalják el a dobogó legfelső fokait.

Az első félidőben a hazai szurkolók mellét dagaszthatta a büszkeség, mert 2:1-es eredménnyel Mergl István gárdája vonulhatott pihenőre. A szünet után jelentősen változott a játék képe, amire az egy gólos hátrány miatt szüksége is volt a vendégeknek. A cserék is ezúttal meghozták várt hatást, aminek köszönhetően Ráthgéber beállásával és remek góljával visszahozta a reményt 2:2-nél a mezőfalviak számára. A találkozót végül a sok vendég roham után egy hazai öngól döntötte el.

 A mérkőzés lefújását követően Villám Balázs Mezőfalvi edző boldogan nyugtázta az eredményt. Az első félidővel nem, de a másodikkal már elégedett volt.

- Úgy láttam a mérkőzést, hogy Nagykarácsonynak mi kreáltunk helyzeteket. Elpasszolt, elpattanó labdák, valamint kapu előtti szerencsétlenkedés jellemeztea játékunkat. Egy mérkőzés jutott eszembe A Kisláng elleni. Ott egy kicsit többet tettek rá az időre a játékvezetők, mint amennyit ígértek. Itt pontosan annyit, így meg is maradt a 3:2-es győzelem és ezzel együtt a három pont.

Nagykarácsony részéről az edző Mergl István egy mondatot mondott csak: Gratulálok a Mezőfalvának!

Nagykarácsony: Turi, Fülöp, Kovács, Grácer, Jákli, Mohácsi, Rezes, Kőkuti, Horváth, Éliás, Demeter. Cserék: Őri, Kovács, Wadolowski, Szabó, Berta, Gábris.

Mezőfalva: Kovács, Sági, Balázs, Balogh, Török, Németh, Kovács, Márki, Csontos, Salamon. Cserék: Sümegi, Balogh, Németh, Ráthgéber, Mazán, Kertész.

Gólszerzők: Nagykarácsonytól Kovács Dávid, Demeter Dávid és Kőkuti Tamás öngól. Mezőfalvától Márki Dénes, Ráthgéber László

Share