20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Kisláng 2:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Kisláng 2:0

 

Ismét itthon maradtak a pontok. Az első félidőben már megnyerte  a mérkőzést Mezőfalva.

 

Két gólos remek első negyvenöt perc után újabb találat nem született, de ez a kettő is elég volt az őszieleji bajnokaspiráns Kisláng ellen. Bár az utóbbi időkben mélyrepülést mutat be a Kisláng, azért egyik meccset sem kell félvállról venni. Erre bizonyíték, hogy a szünet után hiába volt Mezőfalvának erősebb mezőnyjátéka és több helyzete, a vendégek egyszer-egyszer eljutottak a hazai kapuig. És nem csak eljutottak, de néha a szerencsén is múlott az egyenlítés elmaradása. A mérkőzés vége előtti szép kapufa pont ezt igazolta. Összességében Mezőfalva a jobb helyzetkihasználással megérdemelten nyert. Sajnos a második félidőben újra sok lehetőség kihasználatlan maradt. Mindezek ellenére a három pontnak örülni kell.

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Kisláng 2:0

Mezőfalva: Kovács, Balázs, Török, Balogh, Balogh, Németh, Ráthgéber, Villám, Kovács, Márki, Salamon. Cserék: Sümegi, Kovács, Mazán, Kertész, Kis, Csontos, Antal.

Kisláng: Ányos, Takács, Kassai, Árki, Varga, Juhász, Erdei, Lévai, Molnár, Willerding, Kovács. Cserék: Szabó, Vígházi, Kassai.

Gólszerzők: Balázs Sándor, Ráthgéber László

- Mezőfalva, Villám Balázs: Voltak megint nagy lehetőségeink, illetve csak azok igazán. Az első félidőben tényleg nagyon jól játszottunk és igazi csapatként futballoztunk. A másodikban a vége fele már fejben és fizikálisan is elfáradtunk. Talán nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna a helyzeteink alapján.

- Kisláng, Erdei István: Két pontrúgásból Mezőfalva eldöntötte a meccset. Mi próbálkoztunk, próbálkoztunk, de a hazai siker egy másodpercet sem forgott veszélyben. A végén a kapufa sem volt velünk.

 

 

Share