27 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva emberhátrányból is szerzett pontot Ercsiben

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva a Tordas ellen is szerzett 1 pontot

 

Mezőfalva emberhátrányból is szerzett pontot Ercsiben

 

Fejér vármegyei Bajnokság I. osztályában a második fordulót rendezték a hévégén, melyben a körzetünkhöz tartozó Mezőfalva az Ercsi otthonába látogatott. Villám Balázs együttese a 64. perctől emberhátrányba került, de így is derekasan helyt álltak a mérkőzés végéig. Az értékesített büntetővel a házigazdák megmenthették az egy pontot.

 

 

Ercsi Kinizsi – Mezőfalva 1:1

Vendég góllal kezdődött az események sora. Németh a 41. percben szerzett vezetést. A szünet után a 64. percben a mezőfalvi Rózsahegyi akciója miatt piros lapot mutatott Cseh Roland játékvezető. A büntetőt Lak értékesítette és ezzel megmentette a hazaiak számára az egy pontot. A találkozó vége felé az emberhátrányban játszó Mezőfalvának még jutott egy hatalmas ziccer, de Németh László kihagyta.

Ercsi: Andrejev, Farkas, Mónus, Schnierer, Hodula, György, Hujber, Lak, Petrás, Orza, Buzás. Cserék: Hodula, Rebők, Somodi, Lósits.

Mezőfalva: Kovács, Rakoncza, Villám, Rózsahegyi, Török, Tonka, Balogh, Németh, Németh, Kovács, Morár. Cserék: Kis, Márki, Kovács, Gertner, Csontos, Papp.

Gólszerzők: Mezőfalvától Németh Balázs. Ercsitől Lak Imre.

- Lieber Károly, Ercsi: Egy döntetlen számunkra már bravúrnak számított. Tudom, milyen nehéz egy feljutó, dupla motivációval rendelkező csapat ellen játszani. Balázs is nagyon jó, nagy tapasztalattal rendelkező edző, aki nagy hatással van a többiekre. Éppen ezért nekünk most hízelgő a pontosztozkodás.

- Villám Balázs, Mezőfalva: Kicsit csalódott is lehetnék, mert a győzelem is benne volt a mérkőzésben.  Különösen a meccs végi akció hozott nagy reményeket. Németh Lackó előtt nyílt óriási lehetőség, de rávitte a védőre és így kimaradt. Egy Ercsi ellen mindenképpen örülünk az egy pontnak. Különösen, hogy ezt emberhátrányból is sikerült abszolválni.

A vármegyei második forduló eredményei részletesen:

Lajoskomárom – Csór Truck-Trailer 4:2

Tóvill-Kápolnásnyék – Bodajk 2:0

Mány-Bicske II. – Maroshegy 1:0

Tordas – Mór 2:1

Máv Előre FC Főnix – Enying 6:0

Ercsi Kinizsi – Kk Grain Kft.-Mezőfalva 1:1

Martonvásár – Sárosd 2:0

Az első osztályt jelenleg a Máv Előre FC Főnix vezeti 6 ponttal. Egyformán négy pontos a Tordas, az Ercsi,  a Mány. Az ötödik helytől a tizedik helyig Sárbogárd, Mór, Lajoskomárom, Sárosd, Maroshegy négy pontosak. Tóvill három, Mezőfalva kettő pontnál tart. Bodajk egy ponttal szerénykedik a tizenkettedik helyen. Csór, Mantonvásár és Enying még pontnélküliek.

 

Share