01 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Nagyot küzdött a Mezőfalva, jogosan írhatott három pontot!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Megérdemelt győzelem, mert megküzdöttek érte! 

További képek itt! >>>

 

Nagyot küzdött a Mezőfalva, jogosan írhatott három pontot!

A Mány-Bicske II. csapatát küldték haza pont nélkül

Igazán fordulatos és izgalmas mérkőzést láthattunk a vármegyei I. osztály ötödik fordulójában, ahol házigazdaként Mezőfalva a Mány-Bicske II. csapatát fogata. Az ellenfél eddig veretlenül két győzelemmel és két döntetlennel szerepelt az osztályban. Most azonban nem volt szerencséje, mert egy óriási szívvel küzdő ellenféllel taláta szembe magát. Villám Balázs fiai, ahogy a meccs végi interjúban mondta, úgy küzdöttek, hogy még a vasat is elharapják!

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Mány-Bicske II. 3:2

                      

 

Hatalmas küzdelemmel az utolsó percben mentette győzelemre a mérkőzést Mezőfalva.  Az első félidő 14. percében Lopes góljával jutottak vezetéshez a vendégek. A szöglet után belőtt labda akadt meg Kovács hálójában. A folytatásban mindkét részről adódtak veszélyes helyzetek, köztük kapufa is, de csak a 44. percben született találat a hazai Morár révén, aki egy kiugratásból talált be. 1:1. A szünetet követően több gólveszélyes helyzetet dolgozott ki a Mány. Volt, amikor az utolsó pillanatban hárított a mezőfalvi kapus, vagy éppen a védelem. Közel egyórányi játék eltelte után szögletrúgáshoz állt fel Mezőfalva. A beadást Rózsahegyi fejelte csúsztatva a vendégkapuba. 2:1. Ezután óriási lendületet vett a vizitáló gárda. Sokszor csak a szerencse mentette meg a vendéglátókat újabb találattól. Nemegyszer az üres kapu elől szabadítottak fel a mezőfalviak. A 81. percben a hazai védelem a tizenhatoson belül cselezgetett és egy hibának köszönhetően a mányi Nagy kiegyenlítette az állást. 2:2. Az utolsó öt percben újra tűz alá vette a mezőfalvi kaput Mány. A helyzetekből azonban pont a Mezőfalvának sikerült előnyt kovácsolni és a két Németh testvér összjátékával a 90. percben Mezőfalva behúzta a győzelmet. 3:2.

- Villám Balázs, Mezőfalva: Nagyon kemény és változatos mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk, ami azon múlott, melyik fél akarta jobban. Köszönhető a csapat hozzáállásának, mi jöttünk ki belőle jobban. Úgy játszottunk, hogy megpróbáltuk a vasat is ketté harapni és minden összejött. Nagy eredmény ez számunkra, hiszen az ellenfél csapatában voltak olyan játékosok, akik magasabb osztályban is rúgták a bőrt. Fel kell készülnünk erre. Ez az ára, hogy itt a vámegyei I. osztályban focizunk.

Mezőfalva: Kovács, Villám, Rakonczai, Rózsahegyi, Török, Tonka, Balogh, Márki, Németh, Kovács, Morár. Cserék: Sümegi, Németh, Csicskovics, Csontos.

Mány-Bicske II. : Bessenyei, Lakatos, Peinlich,  Bukovecz, Lopes, Erdő, Nyúl, Punk, Kovács, Horváth, Nagy. Cserék: Rimele, Vass, Nagy, Csata, Tóth, Tóth, Kovács.

Gólszerzők: Mezőfalvától Morár Gábor, Rózsahegyi Gábor, Németh László. Mánytól Lopes Da Silva, Nagy Ákos.

                            

Share