28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Dobogós skalp a hetedik fordulóban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További fotók itt! >>>

 

Dobogós skalp a hetedik fordulóban

KK Grain Kft.-Mezőfal – Sárbogárd 3:2

 

Óriási csatában, a nagy lélekkel küzdő Mezőfalva megérdemelten tarthatta otthon a három pontot.

 

Játékerőben meggyengített csapattal felálló hazaiakat erős nyomás alatt tartotta a vendég együttes, de helyzetkihasználásban és pontlövésben a vendéglátók brillíroztak. Szintén jó hír a mezőfalvi foci világából, hogy stabilan vezeti a mezőfalvi U19 a Megyei II. osztály dél csoport listát. U16 korosztályban pedig a dobogó harmadik helyén található Mezőfalva! Minden csapatnak gratulálunk!

                       

 

KK Grain Kft.-Mezőfalva – Sárbogárd 3:2

Játékerőben megcsonkított csapattal is begyűjtötték a három pontot a dobogós Sárbogárddal szemben Villám Balázs legényei. Azaz, ezúttal inkább nevezzük Csontos Gábor mezőfalvi játékos fiainak a csapatot, mivel technikailag Gábor irányított Villám Balázs kétmérkőzéses eltiltása miatt.

Már az első félidőben erősen kezdett a vendég együttes és gyakorlatilag uralta is a mezőnyjátékot. Ennek ellenére azért a hazaiaknak is adódott gólveszélyes helyzete, de jóval kevesebb. A 28. percben baloldali sárbogárdi támadásból szerzett vezetést Pajor László csapat. 0:1. A folytatásban nagyobb figyelemmel védekezett a hazai csapat és igyekezett kontrákkal válaszolni. A 44. percben Németh futott el a jobb oldalon óriási szólóval és a kapuig vezetve a labdát kiegyenlítette a mérkőzés állását. 1:1.  A szünetet követően folytatódott a vendég nyomás. Mezőfalva hosszú percekig még a térfélen sem tudott átjutni. A 66. percben a mezőfalvi kapu előtti kavarodásnál a hazai Morárról pattant be a sárbogárdiak újabb vezető gólja. 1:2. Mezőfalva azonban nem adta fel. További erős védekezés mellett egyre jobban nyitott és egy-egy támadással jelezte a harckésséget. A 75. percben Tonka góljával ismét egyenlő lett az állás. 2:2. Végül pedig kapushibából – hazaadott labdát fogott meg a vendég hálóőr – szabadrúgást ítélt Rózsa Ádám játékvezető. A 89. percben elvégzett közvetett szabadrúgás Kovácsnak lepasszolva kötött ki a bal hosszú sarokban. 3:2 A hátralévő időben Sárbogárd már nem tudott javítani, így Mezőfalva nagy boldogan ünnepelhette a megérdemelt három pontot.

 - Csontos Gábor, Mezőfalva: Nagyon jól játszottak a fiúk és rendkívüli boldogság volt közreműködni. Küzdöttek, hajtottak, igazán odatették magukat a srácok. Megérdemelten nyertünk.

 

- Pajor László, Sárbogárd: Tudtuk, hogy küzdő, harcos csapathoz érkezünk. Természetesen győzni szerettünk volna, de ez most nem sikerült. Reméljük a következőn javítunk.

 

Share