20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Évzáró kupa, bulifocival (Frissítve!)

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További képek itt! >>>

Öröm foci mezőfalvi módra - akár ez is lehetne a vasárnapra meghirdetett futball kupa jelmondata. A második alkalommal megrendezésre került év végi bulimeccsre hét csapat jelentkezett. A kiírás szerint főleg mezőfalváról vártak fiatalokat és idősebbeket. A kupa céljáról Kiss Milán fő szervezőt kérdeztük:

- A rendezvény alapvető célkitűzése, hogy a téli szünetben egy kicsit megmozgassuk a fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Nem mellesleg le is dolgozhatják a felesleges kilókat! Úgy osztottuk be a csapatokat, hogy mindenki, mindenkivel mérkőzhessen. Az első összecsapásokban hat mérkőzésen kell bizonyítani a továbbjutáshoz. A négy legjobb eredményt elért együttes sorsolással jut majd ellenfélhez. Végül ebből négyesből kerül ki a kupa győztese. A program remek lehetőséget biztosít alkalmi formációk összeállítására, ahol régi és mai futballistákból verbuválódott csapatok küzdenek egymással. Ez különleges hangulatot is kölcsönöz az eseménynek, hiszen a máskor egymás mellett, vagy éppen egymás ellen játszó embereknek most új szerepben kell helytállniuk. Természetesen az ilyenkor szokásos ugratások, beszólások sem hiányoznak. Ami nagyon fontos! A játék hevében azért odafigyelünk egymásra.

Eredmények:

1. Jomma-Vasbot

Felső sor: Bartha Tibor , Begán Gábor , Masinka László ( Macska ) , Móricz Csaba, Tóth Norbert

Alsó sor: Benczik Zsolt , Márki Dénes , Bozóki Dávid

2. Multisteel Hungary

3. Recop

4. Zöldség FC

5. Spancserék

6. Fevi

7. Old Boys

A helyezéseken kívül különdíjak is kiosztásra kerültek:

Gólkirály Sági József lett. A legjobb játékos címet Móricz Csaba nyerte el. A legjobb kapus elismerést Kiss Milán gyűjtötte be. Cseke Ottó felajánlásának köszönhetően különdíjban részesült Sági József a hátra ollózós góljáért. Jutalma egy ADIDAS labda. Szintén különdíjazottként a legrutinosabb játékos Masinka László ( Macska ), aki egy üveg borral lett gazdagabb, melyet a Multisteel Hungary Kft ajánlott fel.

A mezőfalviak év végi futball kupája kiváló alkalom a közösség összetartozásának erősítésére, amire bizony nagy szükség van a mai világban. Várhatóan a példa nyomán az élet más területén is kedvet kapnak embertársaink önfeledt összejövetelekre.

Kiss Milán képeiért katt ide! >>>

 

Share