06 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva – Sárosd 1:2, félidő 0:1. IFI 1:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva, 300 néző, Játékvezető: Nagy Károly. Asszisztensek: Szabó László, Nagy Márk

Mezőfalva: Papp Z., Papp A., Nagy D., Ivacs G., Balázs S., Huber B., Viniczai F., Éliás Zs., Bartus K., Bozoki D., Móricz Cs. Cserék: Král L., Benczik Zs. Orosz G., Váradi T.

Sárosd: Rauf T., Gyuricza V., Szabó G., Pribék P., Somogyi Sz., Rottmann S., Dvéri Zs., Lendvai T., Majláth H., Tornyai T., Gál P. Cserék: Egerszegi Z., Molnár D., Kummer M., Tiber Sz., Kövecses I., Somogyi B., Sipos J.

Góllövők: Gál Péter 7' és 48', Móricz 73'

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

A mérkőzésekről:

IFI: Két egyforma tudású együttes ikszelt a vasárnapi találkozón. 0:1-es félidőt követően Gombita Attila mentett pontot és becsületet.

Nehéz helyzetben van a mezőfalviak U19-es kerete. Sok sérülés mellett játékoshiánnyal is meg kell küzdenie a csapatnak. Az első félidő 38. percében igazi tűzijátékot rendeztek a vendégek a mezőfalvi kapu előtt. Orosz kétszer is menteni tudott, azonban a harmadik lövéshez már nem érhetett oda. Az első játékrészben hiába volt több helyzete is a hazaiaknak, szünetről már ezzel az eredménnyel fordultak a csapatok. A második félidőben tovább folyt a kiegyenlített küzdelem. Hol a sárosdiak, hol a mezőfalviak kerültek helyzetbe. Az erőpróbát Gombita Attila remek gólja döntötte el. Jobb oldali támadásból a hosszú sarkot lőtte ki. Találatával megmentette Mezőfalva és a csapat becsületét. 1:1.

További képek itt! >>>

Felnőttek: Hamar vezetést szereztek a vendégek. A 7. percben Dvéri állt fel szabadrúgáshoz a mezőfalvi 16-os magasságában a jobb oldalon. Kapu elé ívelt labdájára remek ütemben Gál érkezett. Fejesével Sárosd jutott előnyhöz. 0:1. Az első félidőben mindkét térfélen több helyzet is kialakult, de további találat már nem akadt a hálóba. A pihenőt követően ismét Sárosdnak sikerült bevenni az ellenfél kapuját. A 48. percben baloldali bedobást újra az „öreg róka” Dvéri játszotta vissza a mezőfalvi kapu előtt. A hazai védők lemaradó sora előtt Gálnak másodszor is remek alkalom kínálkozott az előnynöveléshez. 0:2. A gól után bő negyedórát kellett várni a mezőfalvi válaszra. Egerszegi buktatta Viniczait. A szabadrúgást 25 méterről Móricz értékesítette. Labdája a sorfalon átívelve a bal alsó sarokban kötött ki, ami egyben a mérkőzés utolsó gólját is jelentette. 1:2.

Edzői vélemények:

- Nem vallottunk szégyent Sárosd ellen. Többször is mezőnyfölénybe kerülve tisztességesen helytálltunk. Rangadóhoz méltó, erős mérkőzés volt. Ki lehet kapni egy ilyen csapattól – Masinka László, Mezőfalva.

- Nagyon rossz játékkal nyertünk 2:1-re, de legalább akart és küzdött a csapat – Horváth Zoltán

 

Share