06 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva II. – Rácalmás 1:2, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva II. – Rácalmás 1:2, félidő 0:1

Csak szépítésre futotta Rácalmás ellen

Két egyformán teljesítő csapat közül a szerencsésebb vihette haza a három pontot.

Mezőfalva, 50 néző. Játékvezető: Géringer Zoltán. Asszisztensek: Hegedűs László és Tibai Tamás

Mezőfalva – Rigó L.,Gaszler L., Ozsváth G., Simon N., Tóth Z., Sági J., Juhász G., Szabó R., Orosz T., Szilva T., Micheller T. Cserék: Szilva M., Tibold M., Bozsoki M.

Rácalmás – Csernus G., Szabó Z., Hajnal V., Keutchemi B., Kiss A., Juhos B., Mbah A., Szeitz F., Gyöngyösi Á., Kovács L., Antal T. Cserék: Németh Zs., Hatvani G., Gál I.

Góllövők: Gaszler, Gyöngyösi Á. és Antal T.

Jók: Mezőfalva - Tóth Zoltán, Simon Norbert és Rigó László kapus. Rácalmás - Armstrong, Kiss Andris, Hajnal Vincze

Az első félidőben egyetlen említésre méltó esemény történt. A 29. percben a mezőfalvi Gaszler buktatott a 16-os vonalán belül. A kipattanóra Gyöngyösi Ádám érkezett. 0:1. A szünetre ezzel az eredménnyel vonultak a csapatok. A második játékrész 59. percében Rácalmás vezetett a jobb oldalon támadást. Armstrong beadását Antal Tamás fejelt a hálóba a beragadó Rigó kapus mellett. 0:2. A hátralévő időben Mezőfalva igyekezett utolérni a Duna-menti csapatot, de csak egy szépítő találatra volt ideje. A 69. percben szintén a jobb oldalon induló hazai támadásnál Bozsoki Marcell lépett el sikeresen az őrzőjétől. Szilva Mátéhoz passzolva remek pozícióelőnyhöz jutott a Masinka csapat. Máté a testvéréhez, Szilva Tamáshoz továbbította a labdát, aki ezúttal nem hibázott, 1:2-re változtatta a mérkőzés állását, ami egyben a végső eredményt is jelentette.

Az edzők így értékeltek:

Mezőfalva: Öten hiányoztak a kezdőből munkahelyi elfoglaltság miatt. Sajnos eléggé foghíjas csapattal sikerült kiállni a rácalmásiak ellen. Ilyen erővel mégis sikerült méltón felvenni a harcot – Masinka Csaba.

Rácalmás: Ellentétes félidőket láthattunk, ahol két egyforma csapat próbálta eldönteni a mérkőzést. A kétgólos előnyünkkel bátrabban kellett volna előrefelé játszani. Ráültünk az eredményre, és sajnos hétről-hétre magunkra húzzuk az ellenfelet. Szerencsével azért mindig sikerült megszerezni a három pontot – Horváth Zoltán

 

 

Share