06 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Fontos 3 pontot tartott otthon Mezőfalva!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Ivasc gólja  a hosszú sarokban. További képek a mérkőzésről! >>>

Fontos 3 pontot tartott otthon Mezőfalva!

A tabellán egymás mellett álló együttesek mérkőzésén kemény, de kiegyenlített küzdelmet láthattunk. Gól és kiállítás is volt az első félórában. A mérkőzés végén Mezőfalva jobb helyzetkihasználással megérdemelten győzött.

Mezőfalva-Martonvásár 3:0, félidő 2:0. IFI 3:2

Mezőfalva 150 néző. Játékvezető: Lak Balázs. Asszisztensek: Nagy Károly, Csáki Attila

Mezőfalva – Papp Z., Ivacs G., Balázs S., Huber B., Viniczai F., Éliás Zs., Bozóki D., BenczikZs., Bartus K., Móricz Cs., Nagy D. Cserék: Král L., Váradi T., Tibold V. Orosz G.

Martonvásár – Guth B., Berczi D., Hermann T., Pánczél P., Kővári F., Magyar B., Király J. Bajor B., Provoda J., Bognár K., Szigeti A. Cserék: Bozsó F., Hernádi Á.

Góllövők: 36' Ivacs Gábor, 45' Balázs Sándor, 70' Bartus Krisztián

Jók: Mezőfalva- mindenki. Martonvásárnál senkit nem emeltek ki.

Kemény és hajtós mérkőzés volt! Képek Itt! >>>

A mérkőzésről:

Hamar kiütközött a mezőfalviak győzni akarása. A 20. percben Ivacs döngette a vendégek baloldali kapufáját. Martonvásár több kontrával igyekezett válaszolni a nyomásra, így a 30. percben Magyar rúgását védte bravúrral a hazai Papp. Pár perc múlva piros lap borzolta a martonvásári kedélyeket. Berczi Dániel két sárgáját „jutalmazta” Lak Balázs játékvezető. Az emberelőnyt gyorsan kihasználták a mezőfalviak. A 36. percben Móricz átívelt labdáját Ivacs várta a 16-oson belül. Rövid igazítás és egy csel után, félközép magasan a hosszú sarokban kötött ki a labda. 1:0. A gólt követően tovább gyűrte egymást a két együttes. Forró pillanatok adódtak a mezőfalvi háló előtt is. A 40. percben Szigeti távoli lövését csak alig tudta Papp a léc fölé tornázni. A kialakult helyzetekből azonban a Masinka csapatnak sikerült újabb találatot szerezni. A 45. percben Ivacs szögletéből Balázs Sándor fejelt védhetetlen gólt. 2:0.

A pihenőt követően folytatódott a két csapat küzdelme, ahol továbbra is meleg helyzetekre kellett reagálni a hálóőröknek. A nyomást a 70. percig bírták Patkós Csaba legényei. Bartus Krisztián baloldali szólóját nem tudták a védők semlegesíteni, így a harmadik találattal megpecsételődött Martonvásár sorsa.

Edzői vélemények:

- Értékes 3 pontot tartottunk itthon. Martonvásár mindig ezt a kemény, akaratos futballt hozza, amit sikerült ellensúlyoznunk, valamint eléggé feltolják a védekezésüket - nagy területet hagyva -, és ezt kihasználtuk. Talán ha egy kicsit higgadtabbak vagyunk az előre játékban, akkor lehetett volna több gól is – Masinka László edző.

- Sok hibával játszottunk. A döntő szituációkban az egyéni tévesztéseket sikerrel használta ki az ellenfél. Mezőfalva megérdemelten győzött. Gratulálunk! - Patkós Csaba

Ezzel az eredménnyel Mezőfalva már biztosan ötödik.

 

Share