05 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

DPASE II. -Mezőfalva 2:1, félidő: 2:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

DPASE II. -Mezőfalva 2:1, félidő: 2:1

Gólok, kiállítások és rendőrök az utolsó fordulóban Pálhalmán!

3 gól, kettő piros (+1 a mérkőzés után!), és 5 sárga lap a városkörnyéki Megye I. osztályú csapatoknál az utolsó összecsapás mérlege. Mezőfalva két bekapott gól mellett két játékost is vesztett az első félidőben. A másodikban a DPASE már nem tudta az emberelőnyt újabb gólokra váltani. 11 ellen jobb volt a játék, mint 9-cel szemben - értékelt a mérkőzés végén Éliás Zsolt a DPASE II. edzője.

Pálhalma 70 néző, játékvezető: Takács István. Asszisztensek: Zorinácz Ádám, Polgár Zsolt

Dunaújváros Pase II: Cseh T., Szili T., Salamon M., Orosz K., Sáfár L., Varga K., Nagy I. , Dunai A., Kuti A., Nagy R., Sziládi R. Cserék: Spánicz L., Fogas Á.

Mezőfalva: Papp Z., Ivacs G., Huber B., Viniczai F., Éléiás Zs., Papp A., Bozóki D., Benczik Zs., Szepesi K., Móricz Cs., Nagy D. Cserék: Csuka Á., Váradi T., MárokM., Orosz G., Král L., Bartus K.

További képek a mérkőzésről itt! >>>

A mérkőzésről:

A vendégek góljával kezdődött a DPASE II. - Mezőfalva találkozó. A 4. percben Mezőfalvi szabadrúgást hárított Cseh. A kipattanóra Huber csapott le villámszerűen. 0:1. A vezetésnek azonban nem sokáig örülhettek Masinka László „fiai”. A 7. percben Sziládi egyenlítette a mérkőzés állását. Mezőfalva meglepődött a gyors választól. Ellenszerként hátrafelé adogatva próbálta széthúzni a játékterületet. A hátul való játéknak azonban megvan az a veszélye, hogy magukra húzzák az ellenfelet, ami be is igazolódott. A 13. percben jobb oldali támadásnál Dunai kapáslövése zörgette Papp hálóját. 2:1. A mérkőzés utolsó gólja után izgalmat már csak a bírói döntések okoztak. Először Ivacs kapott szabálytalanságért azonnali pirosat a 45. percben. Utána nem sokkal a 48. percben Bozóki jutott ugyanerre a sorsra. Ivacs eltiltása elleni reklamálásért szerzett be két egymás után kiosztott sárgát. A második félidőben több gólveszélyes akciót is láthattunk a DPASE II. gárdájától, de a 9 emberrel oroszlánként védekező vendégek ellen nem sikerült újabb találatot szerezni. Mezőfalvának a „lefejezett” csapattal csak néhány reménykeltő támadásra jutott lehetőség. Végül a DPASE II. három pontjával zárult a 30. forduló. Az izgalmak azonban ezzel még nem értek véget. A lefújást követően a bírói ítéletek miatt elszabadult verbális indulatok közepette Papp Attila (Mezőfalva) szódával a bíró felé fröcskölt. A víz az egyik rendezőt érte. A támadást Kincses Attila ellenőr javaslatára mérkőzésen kívüli piros lappal honorálta Takács játékvezető. Az indulatok megfékezése érdekében a pálhalmai rendezőség közben rendőri segítséget kért. Székesfehérvárról kettő, Dunaújvárosból egy gépkocsi érkezett, de beavatkozás nélkül normalizálódott a helyzet.

Edzői Vélemények:

- Amíg mind a két csapat egyforma létszámban küzdött jobb volt a mérkőzés. Utána nem a futballról szólt a történet. Mindezektől függetlenül úgy gondolom, jól fejeztük be a szezont. Gratulálok a játékosaimnak! - DPASE II. Illés Zsolt edző.

- Nagyon sajnálom a srácokat, nem ezt érdemelték! Nem szoktam ezzel foglalkozni, de ami nálunk sárga lap volt, az a másik oldalon nem. Ami nálunk piros volt, az ott még sárga sem, vagy éppen csak sárga! Nem tartom igazságosnak a meghozott ítéleteket – Masinka László.

Share