05 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Martonvásár-Mezőfalva 2:3, félidő 0:2. IFI 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Archív képünkön a 2014-es tavaszi forduló Mezőfalva-Martonvásár összecsapása

Kapaszkodunk felfelé

Tüzes mérkőzés, három pont, három piros lap – ebből kettő Mezőfalváé – és öt sárga lap a hétvégi martonvásári összecsapás mérlege

Ismét három pontot szereztek Megye I. osztályú felnőtt focistáink a hétvégi Martonvásár elleni fordulóban. Sajnos az IFI ezúttal ha jó játékkal is, de lemaradt a pontgyűjtésben.

Martonvásár-Mezőfalva 2:3, félidő 0:2. IFI 1:0

Idegenben utaztak Mezőfalva Megye I. osztályú csapatai a szombati Viszló Trans hetedik fordulóban. Martonvásár csak egy hellyel állt előrébb a tabellán. Mezőfalva a 14. rubrikára lőtte vissza ellenfelét a szombati győzelemmel. Masinka László fiai a középmezőny 11. pontján állnak.

A találkozóról Móricz Mercédesz fiatal hölgyszurkolónktól kaptunk összefoglalót:

- A mérkőzés kezdetét követően már a 10. percben cserélnie kellett Masinka László vezetőedzőnek. Benczik helyett Váradit küldte a pályára. A frissítést követően a 15. percben Boros juttatta előnyhöz a vendégeket. Martonvásár-Mezőfalva 0:1. Alig fél óra múlva egy óriási kapushibának köszönhetően Szepesi vezethette a labdát a kapuig. A mezőfalvi csatár nem hibázott. Akciójával már két góllal vezetett Mezőfalva. Félidőig ez is maradt az eredmény.

A szünetet követően kapust cserélt a hazai együttes. Martonvásárnak több helyzete is adódott a második játékrész első perceiben. Az 50. percben egy ilyen helyzetből szépített Martonvásár Bajor révén. A mérkőzés 73.percében Móriczot kiállította a játékvezető. A 78. percben ismét Bajor volt eredményes. A találkozó izgalmai azonban még nem értek véget. A 80. percben Balázs fejessel szerezte meg a Mezőfalva gárdájának a 3 pontot. A mérkőzés végén még két piros lap is kiosztásra került. Először a 82. percben Mekota mehetett idő előtt zuhanyozni - a második sárgát „jutalmazta” Jakab játékvezető -, majd a 88. percben Bognárt is kiállították a hazaiak közül. A mérkőzés lefújását követően Mezőfalva megérdemelten vihette haza a három pontot – összegezte a látottakat a fiatal mezőfalvi szurkoló.

Az IFI hétvégi eredményéről Gulyás Ferenc edzőt telefonon kérdeztük:

- Egyforma tudású csapatok vítak kiegyenlített küzdelmet. A vereség ellenére a fiúk játéka megfelelő volt. Sajnos a helyzeteket nem sikerült érvényesíteni. Egészen a 80. percig állták a fiúk a sarat. A végén a szerencsésebb csapat győzött.

Egy győzelem és egy vereség a hétvége mérlege, amelyből a felnőttek három pontja nagyon jól jött. Fiataljainkat pedig nem kell félteni. Biztosan lesz még jó eredményük az őszi szezonban.

Horváth László/Móricz Mercédesz

 

Share