05 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva-Szár 3:0, félidő 2:0. IFI 1:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva: 120 néző, Játékvezető Szabó János. Asszisztensek: Varga György, Tóth Bence

Mezőfalva: Papp Zoltán, Viniczai Ferenc, Huber Balázs, Bozóki Dávid, Balázs Sándor, Boros Benjamin, Szepesi Konrád, Csuka Ákos, Váradi Tamás, Bartus Krisztián, Rottmann Sándor. Cserék: Nagy Dávid, Bozoki Márk, Begán Gábor, Márok Máté

Szár: Berki Balázs, Iváncsik Viktor, Haász János, Mecséri Dávid, Boros Zoltán, Mérten Tamás, Szabó Tibor, Fenyvesi Szabolcs, Fenyvesi Viktor, Szabó Szilárd, Nyitrai Róbert. Cserék: Németh Zoltán, Szekeres András, Vincze Péter.

Góllövők: Rottmannn Sándor, Szepesi Konrád, Boros Benjamin

Jók: Mezőfalvától az egész csapat. Szártól senki.

A mérkőzésről: Már az első negyedórában vezetést szerzett a hazai csapat. A kezdő sípszót követő 12. percben a mezőfalvi Huber tizenhatoson belüli buktatásáért jutott büntetőhöz a Masinka csapat. Az ítéletet Rottmann Sándor hajtotta végre. 1:0. A 28. percben ismét Rottmannál a labda, aki középről felívelve Hubert hozta játékba a szári kapu előtt. Huber lövése elakadt a vendégek védőin és hálóőrén. Végül a kipattanóra érkező Szepesi oldotta meg a helyzetet. Lövésével tovább nőtt a hazaiak előnye. 2:0. A pihenőig hátralévő időben a szári „seregnek” is jutott a csatafüstből, erős nyomás alatt tartották a mezőfalvi védelmet, azonban ez csak füst maradt.

A szünet után az utolsó erőket is latba vetve rohamoztak a vendégek, de akcióik rendre találat nélkül végződtek. A 20 perces attak után Mezőfalva rendezni tudta a sorokat. A 60. percben ismét Hubertől induló beadásból zörgött a vendégek hálója. Ezúttal Boros Benjamin tett pecsétet a száriak sorsára. 3:0. A látottak alapján megérdemelten írhatott három pontot a hazai együttes. A hétvégi nyolcadik forduló győzelmével a tabella nyolcadik helyére került Mezőfalva.

További képek itt! >>>

Edzői vélemények:

- Nem egy eget verő játékkal, de jogosan tartottuk itthon a három pontot. Az eltiltások és hiányzások meglátszottak a csapat teljesítményén. Sajnos kevés volt a mozgás a középpályán és ez átlövésekre kényszerített minket. Eredetileg nem ez lett volna a taktikai elképzelésünk, de a helyzet ellenére elégedett vagyok a fiúkkal – Masinka László, Mezőfalva.

- Az első félidőben harmatgyenge játékot mutattunk. 2:0-nál még lett volna lehetőségünk, hogy utolérjük a házigazdákat, de nem használtuk ki. A szünet után elég jól kezdtünk. Ott volt a lábunkban a ziccer, azonban ez is kimaradt. A harmadik mezőfalvi találat után már esélyünk sem adódott a pontszerzésre – Lacza Albert, Szár

Nézői vélemény Móricz Mercédesz tálalásában:

- A mérkőzésre kilátogató szurkolók két azonos képességű ellenfél játékát láthatták. Az első 45 percben nem nagyon koncentrált a szári gárda. A mezőfalviak tizenegyese után azonban felébredtek.

Mezőfalva a 28. percben újabb támadást vezetett, ahol Szepesihez került a labda. A mezőfalvi csatár nem hibázott, és újra örülhetett a hazai publikum.

A szünetet követően Masinka László csapata kicsit „bent maradt az öltözőben”, mert a száriak meglepték ellenfelüket. Papp Zoltán kapusunknak is kapaszkodnia kellett, hogy ne legyen a támadásokból becsületgól. A közel negyedórás sorozatot követően mégsem Szár szerzett pontot. Hazai támadásból Boros is feliratkozott a góllövőlistára. Ez után már ,,bulifoci" volt.

A hazaiak megszerezték a 3 pontot, és jött a szokásos kérdés: ,,Ki nyert ma?"... MEZŐ!

 

Share