03 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva-Kisláng 1:0, félidő 0:0. IFI 4:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Itt még menteni tudot Ányos kapus! Képek a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva az utolsó pillanatban húzta be a három pontot. Balázs fejesével a kilencvenedik percben dőlt el a mérkőzés.

Mezőfalva-Kisláng 1:0, félidő 0:0. IFI 4:1

Az első félidőben Kisláng némi mezőnyfölényt alakított ki, de ezt az előnyt nem tudta gólra váltani. A szünet után a hazai csapat fokozatosan építette fel magát. A vendégek pedig kissé elfáradtak. Az utolsó öt percben minden-mindegy alapon támadott Mezőfalva. A taktika ezúttal bejött Masinka Laci fiainak. A kilencvenedik percben Balázs Sanyi fejese tartotta itthon a három pontott.

150 néző, Játékvezető: Jakab Zoltán. Asszisztensek: Wehovsky Gergő, Rózsa Dávid

Góllövő: Balázs Sándor

Jók: Mezőfalván az egész csapat. Kislángnál Ányos kapus, a hátvéd Willerding és a középpályás Simon.

Mezőfalva: Papp Z., Huber B., Balázs S., Rotmann S., Csuka Á., Benczik Zs., Móricz Cs., Boros B., Nagy D., Szepesi K., Bozoki M. Cserék: Váradi T., Bartus K.

Kisláng: Ányos P., Árki P., Rehák V., Simon I.,Willerding B., Paluska L., Dudar K., Komlós R., Juhász M., Willerding Zs., Balogh Z. Cserék: Lévai K., Juhász J., Juhász P.

Balázs fejese most is "aranyat" ért! Továbbiképek itt! >>>

Technikai tudásban két egyforma csapat futott ki a gyepre vasárnap délután Mezőfalván. A sípszót követően erősen kezdett a hazai csapat. A kislángi Ányos kapuja előtt alakult ki mezőfalvi helyzet, azonban a labda a felső kapufa belső feléről kifelé pattant, így maradt a 0:0. A továbbiakban a vendégeknek adódott több gólhelyzete, amire csak néhány alkalommal tudott a Masinka csapat kontrákkal válaszolni. Szünetre gól nélkül vonultak a csapatok. A pihenőt követően változott a játék képe. Az eddig sokat támadó vendégek ereje alábbhagyni látszott. Mezőfalva próbálta a mezőnyfölényt kihasználni. Egyre - másra építgette az akciókat. Eredmény viszont csak az utolsó percben hozott az igyekezet. Kétszeri jobb oldali szögletrúgást követően Balázs Sanyi fejelt a kislángi hálóba. Mezőfalva az utolsó pillanatban húzta be a három pontot.

Edzői értékelések:

- Hetek óta küzdünk az edzésen a kis létszámmal. Így nehezen tudjuk a srácokat fizikálisan megfelelő formára gyúrni. Az erőnlét meghatározta az utóbbi találkozók teljesítményét. Ennek ellenére megérdemelten nyertünk Kisláng ellen. Több olyan helyzetünk volt, amit szépen kidolgozott akcióból építettünk fel. A végére sikerült az ellenfelünk fölé kerekedni. Minden mindegy alapon támadtunk, és ez meglepte az amúgy is fáradt kislángiakat – Masinka László, Mezőfalva.

- Az első félidőben jobbak voltunk, de a másodikra szétestünk, és ezt ki is használta ellenfelünk. A játék alapján az kapta a pontot, aki megérdemelte! - Dudar Ferenc, Kisláng.

 

Share