07 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva-Polgárdi Vertikal 0:1, félidő 0:1. IFI 4:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva 150 néző, Játékvezető: Magyar János. Asszisztensek: Vitányi László, Trosztmir Márton

Mezőfalva: Papp Zoltán, Viniczai Ferenc, Huber Balázs, Bozóki Dávid, Balázs Sándor, Boros Benjamin, Szepesi Konrád, Móricz Csaba, Bartus Krisztián, Rottmann Sándor, Benczik Zsolt. Cserék: Bozoki Márk, Váradi Tamás, Csuka Ákos

Polgárdi Vertikál: Pirik Ferenc, Hart Imre, Kosztolányi Bencze, Csizmadi Szabolcs, Csizmadia Gergő, Petruska Daniel, Tóth Péter, Tanárki Mihály, Borbás László, Farkas Dániel, Nyakas István. Cserék: Vágner Tamás, Molnár Bencze József

Góllövő. Nyakas István

Jók: Mezőfalvától senki. Polgárdinál az egész csapat.

A mérkőzésről: A 9. percben volt az első komolyabb vendég helyzet, Nyakas lövése Pappról még ki is pattant, de a hazaiak szerencséjére itt még nem került labda a hálóba. Az akciót követően Mezőfalvánál is adódott lehetőség. Polgárdi 16-osának jobb sarkától 5 méterre leállított labdát Szepesi zúgatta a vendégek kapuja fölé. Az első húsz percben a Beszédes csapat állt jobban a 3:1-es helyzetaránnyal. A 24. percben nagy bajba került Masinka László legénysége. Tóth Péter passzolt a mezőfalvi kapu előtt helyezkedő Nyakas Istvánnak, aki jó érzékkel a hazai háló bal alsó sarkába továbbított. Ezzel a góllal megpecsételődött a mezőfalviak sorsa. A hátralévő játékidőben hiába akadt mindkét oldalon helyzet, ebből gól már nem született.

Edzői értékelések:

- Küzdelmes, jó iramú mérkőzést láthattunk. Több helyzetet kihasználatlanul hagytunk, amivel növelhettük volna az előnyünket. Szerencsére a letámadó erőszakosabb játékunk sikeresen blokkolta a hazai csapat labdavezetéseit. Igazságosnak tartom a végeredményt – Beszédes Sándor, Polgárdi Vertikál.

- Az elmúlt öt mérkőzésen a saját stílusunk eredményezett pontokat, amit most nem tudtunk érvényesíteni. Sajnos az edzésmunkánkra is visszavezethető a vereség – Masinka László, Mezőfalva.

A hétvégi eredménnyel Polgárdi a 7. helyre, az erős középmezőnybe került. Mezőfalva pedig maradt a 10. a tabellán.

Az IFI - ről:  2:0-ra vezetett a hazai csapat, azonban a vendégek kiegyenlítettek. szerencsére Mezőfalva további két góllal tudta előnyét növelni. Gulyás Ferenc edző szerint az őszi idény egyik legjobb mérkőzését produkálták a fiúk. Az eredményhez csak gratulálni tudunk!

Góllövők: Sági Roland 2 gól, Biró Bence, Bozsoki Marcell

 

 

Share