02 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva – Puskás FC Kft II. 1:5, félidő 1:3. IFI 10:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Az IFI azt játszotta, amit tudott!

További képek itt! >>>

Mezőfalva – Puskás FC Kft II. 1:5, félidő 1:3. IFI 10:1

Gyorsabb, pontosabb játékkal megérdemelten győzött a felcsúti csapat. Az IFI viszont megsemmisítő vereséget mért ellenfelére

Mezőfalva 150 néző. Játékvezető Nagy Károly. Asszisztensek: Lak Balázs, Nagy Márk

Mezőfalva: Papp Z., Mekota B., Nagy D., Bozóki D.,Balázs S., Bozoki M., Benczik Zs., Huber B., Móricz Cs., Boros B., Cséplő K. Cserék: Szepesi K., Rabijász D., Papp K., Papp M.,Váradi T.

Puskás FC: Zelena V., Nagy S., Heitler T., szabó D., Pálfi M., Gálos Z., Gulyás G., Nitti K., Hajdú J., Gajdos G., Horváth Á. Cserék: Szoldáth D., Tóth A., Sebján J.

Góllövők: Mezőfalvától Móricz Csaba, Puskás FC-től Pálfi Milán, Horváth Ádám 2 gól, Tóth András, Gulyás Gergő 1-1 találat.

Jók: Mezőfalva- Balázs, Móricz, Mekota, Bozoki. Puskás – az egész csapat.

Papp Zoli kapuját többször is bevették a felcsútiak

Képek itt! >>>

A mérkőzésekről:

A felnőttekhez viszonyítva igencsak jó eredménnyel zártak Gulyás Ferenc fiai. Remek játékkal, impozáns gólkülönbséggel gyalulták le a Puskás FC Kft. ifjúsági csapatát. A mezőfalvi edző a találkozó végén elégedettségének adott hangot, ami nem csak a gólok számában mérhető, hanem a pályán mutatott játéknak is szólt. A mostani három pont közelebb hozza Mezőfalvát a dobogóhoz, azonban az első háromba bekerülni még nem cél – nyilatkozta gulyás Ferenc.

Góllövők az IFI-nél: Balogh Imre 3, Biró Bence 2, Bozsoki Marcell 1, Sági Roland 1, Horváth Patrik 1, Gombita Attila 2.

Masinka László csapatánál sajnos nem számolhatunk be jó hírről. Az első félidőben még voltak remények az egyenlítésre, de a második játékrészre elpárolgott a maradék szikra is. Íme a történtek:

A 8. percben Nagy Dávid szabálytalankodott a hazai kapu előtt. Akcióját tizenegyessel jutalmazta Nagy Károly játékvezető. A büntetőt Pálfi Milán értékesítette. A „traumából” még fel sem ébredtek a mezőfalviak, mikor Horváth Ádám egy perccel a középkezdés után újabb találattal növelte a vendégek előnyét. Masinka László legénysége kontrákkal igyekezett megtörni a Puskás FC lendületét. A próbálkozásnak a 39. percben lett eredménye. Boros Benjamin adott remek keresztlabdát a bal szélen elfutó Móricz Csabának, aki hidegvérrel szépített. 1:2. Szünetig azonban még nem pihenhetett a hazai kapus. A 41. percben a mezőfalvi Cséplő Krisztiánról elpattanó labdát Gulyás Gergő terelgette Pap Zoltán hálójába. 1:3. A szusszanás előtt két komolyabb lehetősége is akadt a Masinka legénységnek, de gól nélkül értek véget az akciók. A második játékrész első percében Hubernek volt lehetősége hazai találatot fejelni, de ez is kimaradt. A pontatlan folytatásnak a 67. percben lett következménye. Papp Károly próbált menteni, de a vendég Tóth András közreműködésével ismét Pap hálójában került a labda. 1:4. Utolsó felvonásként a felcsúti Horváth Ádám újra feliratkozott a góllövő listára. Második találatával 1:5-re állította a be a mérkőzés végeredményét.

A lefújást követően az edzők így értékeltek:

- A bennmaradási reményeink egyelőre megmaradtak, csak nem sok értelmét látom. Ha nyáron nem lesz változás, akkor ennek a szenvedésnek semmi értelme – Masinka László, Mezőfalva.

- Megérdemelt győzelmet arattunk. Elégedett vagyok a csapattal – Simon Zoltán, Puskás FC Kft II.

 

 

 

 

Share