10 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Baracs – Nagylók 5:1, félidő 3:1, IFIF 1:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a találkozóról itt! >>>

Baracs – Nagylók 5:1, félidő 3:1, IFIF 1:0

Otthon parádézott Baracs. Nagylóknak csak egy szépítő találatra futotta. Jól játszottak a hazaiak, de a győzelemmel a tabellán előzni nem tudtak. Két fordulóval a vége előtt Sárosdnak már nem, de a hat pont előnnyel a második helyen lévő Lajoskomáromnak még van félteni valója. Baracs és Nagylók versenyben van a dobogó második fokáért. Igaz, Baracsra az utolsó mérkőzésen pont a Lajoskomáromot kell fogadnia.

Baracs, 200 néző. Játékvezető Krajcsovics Adrián. Asszisztensek: Géringer Zoltán és Csáki Attila

Baracs: Tóth N., Hepp M., Cséza F., Pulai G., Idei sz., Bartók S., Szurma P., Éliás Zs., Sági J., Rezes J., Mészáros S. Cserék suplicz M., Sebestyén G., Prókai N., Németh P.

Nagylók: Szloboda J., Fodor Sz., Kiss M., Határ M., Vörös B., Szabó E., Molnár T., Erős Z., Killer P., Tórisz A., Killer M. Cserék: Molnár Cs., Fűrész V., Répási R., Heiczinger S.

Góllövők: Baracstól Rezes János 2, Bartók Sándor 2 és Sági József 1. Nagylóktól Vörös Balázs volt eredményes.

Jók: A hazai csapatból Rezes, Bartók és Tóth. A vendégeknél senki.

Bátran kezdtek a hazaiak. Az első kapura rúgás is Baracs számlájára írható. A 10. perc környékén több veszélyes helyzetet is kialakítottak Virág László játékosai. Volt benne felső kapufáról lepattanó és fölé szálló is. A 11. percben bedobásból szerzett előnyt a hazai gárda. A partvonalról érkező labdát Rezes János csúsztatta fejjel a hálóba. 1:0. Választ bő negyedóra múlva adott Nagylók. A 34. percben Vörös Balázs a kapu előtt átívelt labdát lőtte vissza a hosszú sarokra. 1:1. A vendég reményeket azonban hamar lelohasztotta a 41. percben lerántásért Baracsnak megítélt büntető. Bartók S. Barnabás jó érzékkel lőtt az elvetődő Szloboda mellett kapuba. 2:1. Az első játékrészben ezzel még nem értek véget a vendégek gyötrelmei. A 45. percben Rezes újra betalált. 3:1. A pihenőt követően ismét Baracs került fölénybe. Jó mezőnyjátékkal, gyorsan kapu elé szorította Nagylókot. A sok helyzet az 54. percben hozott újabb találatot. 4:1. Felső kapufáról levágódó labdát tolt beljebb Bartók S. Barnabás. A kegyelemdöfést a 72. percben Sági József vitte be. Védőt és kapust kicselezve állította be az 5:1-es végeredményt. A találkozó lefújása előtti percekben Baracs még kivédett egy tizenegyest is. A mérkőzés végén az edzők így értékeltek:

- Mindenképpen szükség volt a győzelemre. Ez jelentette az utolsó hajszálat a dobogóra kerülésnél. A mentálisan és a gólhelyzetek kihasználásával is helyt álltunk – Virág László edző.

- Rutintalanságból és butaságból kaptunk gólokat. Csapatilag vallottunk kudarcot -Fodor Szabolcs megbízott.

A győzelemmel Baracs pontszámban utolérte a harmadik helyen lévő Nagylókot, de elé kerülni a gólkülönbség miatt még nem tudott.

 

Share