03 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva II. - Sárbogárd 1:3, félidő 0:1.

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a találkozóról itt! >>>

Mezőfalva II. - Sárbogárd 1:3, félidő 0:1.

Dobogó közeli helyen várhatják a tavaszi folytatást

Utolsó mérkőzésén ugyan kikapott Mezőfalva második számú felnőtt együttese, azonban szégyellni valója egy cseppet sincs a Simon József által dirigált gárdának. Az év meglepetéscsapata erőn felül teljesített az őszi idényben. A nap végén egy mondatban értékelt a tréner: Csak rá kell nézni a tabellán elért eredményre, mindent elmond!

Nem éppen erős csapatot sikerült pályára küldeni vasárnap délután a Megye III. utolsó előtti – Mezőfalva számára utolsó – fordulóban. Sérülések, hiányzások nehezítették a keret optimális összeállítását – vázolta a várható fejleményeket szünet előtt az edző.

A mérkőzésről röviden:

Sárbogárdi helyzetekkel kezdődő találkozó első találatát Pásztor Dávidnak köszönhetik a vendégek. 13. percben baloldali akcióból lőtt góllal szerzett előnyt Mondovisc Zoltán csapata. 0:1. Az első félidőben Sárbogárd uralta játékot. Mezőfalva derekasan állta rohamokat. Szünet után Horváth Patrik és Horváth Zsolt állt be a hazai csapatba Vincze Norbert és Jakubek Ákos helyett. A cserével frissült a hazaiak tempója. Több gólesélyes helyzet is adódott a Sárbogárdi kapu előtt. Az 52. percben azonban Orosz kapus Czinka Krisztián lábát elhúzta a hazai tizenhatoson belül. Az akciót tizenegyessel jutalmazta Szabó Csaba játékvezető. A büntetőt kétszer rúgatta a bíró egy beszaladó játékos miatt. Mezőfalvát sajnos ez sem mentette meg. 0:2. A 67. percben viszont a vendégek ellen ítéltek büntetőt. A csereként beállt Horváth Zsolt kapott a tizenhatos vonala mögött rúgást. A szabálytalanságért Ágoston Ferenc törlesztett. 1:2. A második félidő hátralévő felében volt lehetőség az egyenlítésre, de ez kimaradt. Helyette Sárbogárd Bognár Zsolt góljával a 89. percben egyértelművé tette, hogy ma a vendégek vihetik haza a három pontot. 1:3-as végeredménnyel és derekas küzdelemmel fejezte be az őszi idényt Mezőfalva II. számú csapata. A csoportban még hátra van egy forduló, de ez a hazai gárdát már nem érinti. Jövőhéten derül ki végső, tábla szerinti sorrend.

Összefoglalásként az őszi fordulók eredményei: Mezőfalva II. – Iváncsa II. - Beloiannisz 3:3, Perkáta Mezőfalva II. 1:2, Mezőfalva II. - Mezőszilas 0:2, Sárszentágota - Mezőfalva II. 3:5, Mezőfalva II. - Nagyvenyim 2:6, Mezőfalva II. - Dég 2:1, Előszállás – Mezőfalva II. 3:4, Mezőfalva II. -Cece 3:4, Mezőfalva II. - Vajta 4:1, Alap - Mezőfalva II. 2:3, Mezőfalva II. - Sárbogárd 1:3.

A fenti teljesítménnyel ha dobogóra nem is került csapatunk, de a középmezőny első felében, az ötödik helyen sikeresen foglalt pozíciót. A hátralévő egy fordulóban ugyan még Mezőszilas pontszámilag utol érheti Mezőfalvát, de ehhez Dégen 8 gólt kellene lőnie. Végezetül pedig itt a tabella:

 

 

 

 

 

Share