02 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva – Szár 4:0, félidő 1:0. IFI 6:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Négy gólt láthattunk, és azt mind a hazai csapattól!

Mezőfalva – Szár 4:0, félidő 1:0. IFI 6:2

Remek hétvégét tudhat maga mögött a mezőfalvi futball. Szombaton az U19 remekelt. Vasárnap a felnőttek is három ponttal fejezték be az első tavaszi fordulót. Az IFI már szombaton győzelemmel ünnepelt. A szári csapat vasárnap sem találta meg a mezőfalviak gyenge pontját.

Az IFI mérkőzéséről Váradi Tamás adott lapunknak telefonon értékelést:

- A meccs kezdetétől irányítottuk a játékot. Sokat birtokoltuk a labdát. Az ellenfél csak felíveléses stratégiával próbálkozott. A 30. percben egy szépen kidolgozott akcióból szerzett vezetést a hazai csapat. A gól után hideg zuhanyként ért minket Tibold Viktor második sárgalapos kiállítása. A szabálytalanságot tizenegyesből torolta Szár. 1:1. A szünidő befejezéséig felváltva estek a gólok. A versengést azonban Mezőfalva bírta jobban, így 3:2-vel fordultak pihenő után a csapatok. Fontos volt a srácokat lelkileg összeszedni, hogy az emberhátrányos helyzetből tartani lehessen az előnyünket. A koncentráció és a jobb fizikai kondíció meghozta az eredményt. További három találattal végérvényesen maga alá gyűrte ellenfelét Mezőfalva. A játék során kiemelendő a fiúk rendkívül nagy lélekjelenléte és küzdeni akarása. 60 perces emberhátrányból sikerült három pontot begyűjteni. A következő pusztavámi mérkőzésen sem lesz könnyű, mert egy napon játszunk a felnőttekkel, és játékosokat kell majd adnunk – vázolta a jövő heti kilátásokat Váradi Tamás edző.

A szombati nap góllövői: Balogh Dániel, Sági Roland, Gyöngyösi Ádám, Mekota Bernát és Bozsoki Marcell két találattal.

A szári kapus hiába nyújtózkodik, Nagy Márk lövését már nem tudta kitornázni a hosszú sarokból

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Szintén győzelemmel nyitotta a 2015-2016-os idény tavaszi fordulóit Megye I. osztályban a felnőtt gárda. Szár elleni pontvadászatban végig mezőfölényben játszott a hazai csapat. A vendégeknek az első gól után még volt esélye, de a lehetőségeket nem tudták gólra váltani.

Mezőfalva, 150 néző. Játékvezető Szűcs László. Asszisztensek: Viniczai Balázs, Dinnyei Norbert.

Mezőfalva: Gyalus Z., Szili B., Huber B., Bozóki D., Balázs S., Nagy M., Kaszala T., Szili Sz., Tóth Á., Benczik Zs., Boros B. Cserék: Móricz Cs., Bartus K., Sági R., Gyöngyösi Á., Mekota B., Papp M., Balogh I.

Szár: Koch Á., Haász j., Orbán D., Krautszíder Á., Boros Z., Juhász A., Rada G., Szabó T., Fenyvesi Sz., Nyitari R., Iváncsik V. Cserék: Kovács B., Zöld J., Sátori M., Bognár D.

Góllövők: Benczik zsolt, Nagy Márk, Huber Balázs, Boros Benjamin

Jók: Mezőfalvától az egész csapat. Száron senki.

Az első félidőben mindkét térfélen láthattunk gólveszélyes helyzeteket, melyből Mezőfalva került ki győztesen. A 29. percben a hazai Szili sarkalós passzából Benczik szerzett vezetést. Szünet után alig negyed órával újra mezőfalvi gólnak örülhetett a közönség. Nagy Márk a szári tizenhatos csücskéről lőtte ki a hosszú sarkot. 2:0. A 67. percben Móricz indította jó ütemben Hubert. A támadás végén újra a hosszú sarokban landolt a labda. 3:0. A 80. percben végleg eldőlt a szári csapat sorsa. Sági készített elő egy akciót, melynek végén Boros iratkozhatott fel a góllövő listára. 4:0.

A találkozó befejeztével értékeltek az edzők.

- Év elei hullámzó formát mutatott a csapat, de összességében jó eredménnyel nyitottunk. A sérülések és a játéklehetőségek miatt öt cserével játszottunk. Az újak is remekül beilleszkedtek – Masinka László, Mezőfalva.

- Voltak lehetőségeink, de a helyzetek alapján a hazai csapat közelebb állt a győzelemhez. A második gólnál összeomlottunk, így a három pont megérdemelten került Mezőfalvára – Lacza Albert, Szár.

 

Móricz is sokat tett a csapat sikeréért

 

Share