02 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mezőfalva-Lajoskomárom 2:1, félidő 1:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Tóth Árpád gólja három pontot jelentett

További képek a mérkőzésről itt! >>>

Mezőfalva jobb és harcosabb játékkal megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. Lajoskomáromnak nagy szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta. Kihagyott helyzetek és egy elvétett mezőfalvi büntető is tarkította a mérkőzést.

Vasárnap 16 órakor lépett pályára Mezőfalva és Lajoskomárom Megye I. osztályú csapata. Közel 150 néző előtt megtartott összecsapáson a hazai gárda harcolta ki a győzelmet. A találkozó történetéről röviden: Igen jól kezdett Lajoskomárom. A második percben szögletből beívelt labdát Juhász Márton juttatta fejessel a mezőfalvi hálóba. Bár meglepte az egygólos vendég vezetés Masinka László együttesét, de össze nem tudta törni lelkileg. A gól után nagy lendületet vett a hazai gárda. Több veszélyes helyzete is adódott a lajoskomáromi porta előtt. A próbálkozások a 28. percben jártak eredménnyel. Szintén a szögletsarokból indított lövést először még hárítani tudta a vendégek hálóőre Szloboda János, de a kipattanóra érkező Balázs Sándor ollózását már nem sikerült elérnie. 1:1. Szünetig az eredmény nem változott. A folytatásban az 56. percig kellett várni az újabb hazai gólra. Jobb oldali bedobás után Tóth Árpád növelte Mezőfalva előnyét, ami egyben a találkozó végeredményét is jelentette. A mérkőzés után hazai edző és a vendégek menedzsere így értékelt:

- Az első percre kapott gól kissé megfogta a csapatot, de a félidő huszadik percétől már a mi kezünkben volt a meccs. A második játékrészben a vendégek megnyomták az iramot, mert mindent egy lapra tettek fel, az eredményen viszont már nem tudtak változtatni. Jól játszottunk, dicséret illeti az egész csapatot – Masinka László, Mezőfalva.

- Két súlyos hibánkat használta ki a hazai csapat. Enerváltan játszottunk és rá sem lehetett ismerni a legutóbbi Bicske elleni gárdára. Reichardt Bálint és Vései Martin dolgozott a legtöbbet, de az ő vállukon nem mehetett el a mérkőzés – Pleizer Ferenc kit manager Lajoskomárom.

Mezőfalva 150 néző. Játékvezető Jakab Zoltán. Asszisztensek: Hajdu Balázs és Altorjay Áron Gellért.

Mezőfalva: Gyalus Z., Huber B., Bozoki D., Balázs S., Nagy M., Szili Sz., Benczik Zs., Boros B., Móricz Cs., Szili Z., Tóth Á. Cserék: Bartus K., Sági R., Gyöngyösi Á., Balogh I., Papp M.

Lajoskomárom: Szloboda J., Szakáts P., Bogár A., Kunos A., Vései M., Boda B., Kövecses I., Cseke P., Paluska K., Reichardt B., Juhász M. Cserék: Kajári G., Halász G., Juhász J., Kovács L., Csizmadia R. Csulik Z., Tulok L.

Góllövők: Juhász Márton Lajoskomárom, Balázs Sándor és Tóth Árpád

Jók: Mezőfalván az egész csapat. Lajoskomáromnál Reichardt Bálint és Vései Martin

Share