28 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Csak a Megye III-ban termett babér

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

További fotók Mezőfalva II. mérkőzésről itt! >>>

Csak a Megye III-ban termett babér

Jó és rossz is történt a hétvégi fordulókban. Megye I. osztályú csapataink kikaptak Tordason. A felnőttek 3.1-re, az IFI 3:2-re szenvedett vereséget. Csak a Megye III-ban vitézkedő Mezőfalva II. tudott szép eredményt felmutatni. Sárszentágotát 7:1-re verték!

Kezdjük mindjárt az IFI-vel, mivel ők már szombaton pályára léptek Tordason. Váradi Tamás edző szerint – aki ezúttal nem volt ott a mérkőzésen – nagyon furcsa kerettel kellett az öltözőből kifutni. Rengeteg hiányzó, legalább hat ember a kezdőből, és a tartalékos felállás is nehezítette az eredményességet. A találkozó elején egy kicsit bele aludt a csapat, aminek a hazai csapat örülhetett. Az első félidős egy gólos vezetés azonban még helyre hozható lett volna. Hiába igyekeztünk a második játékrészben, és rúgtunk két gólt, az eredményt már nem sikerült megfordítani. A köetkező fordulóra egészen biztosan 100 %-os lesz a gárda, és kiköszörüljük a csorbát – tájékoztatta lapunkat telefonon a tréner.

A felnőttek is vereséggel tértek haza Tordasról, A mérkőzés történetét Móricz Mercédesz foglalta össze:

Vasárnap a 21. fordulóval folytatódott a megyei l. osztályú bajnokság. A Mezőfalva várta kedvezőbb helyről a találkozót, mert a tabella szerint egy ponttal álltak Tordast előtt. A mérkőzés 7. percében mindjárt a hazaiak szereztek vezetést. Egy szögletre érkezett jól Madar Máté. 1-0. Sajnos, a mezőfalvi csapatnak nem nagyon adódtak lehetőségei. A 37. percben Szmokot ugratta ki Bakos, aki higgadtan kivárt és a kapus mellett elgurította a labdát. Az akcióval Szmok növelte a hazaiak előnyét. 2-0. Szünetig több gól nem esett. A második félidőben a vendégeknek már több lehetőségük volt, de az első időkban még nem sikerült gólt szerezniük. Helyette viszont Tordas újabb találatot vitt be a mezőfalvi kapuba. Ezúttal Tőke Krisztián volt eredményes. Vörös labdáját egy lövőcsel után lőtte jó irányba. 3-0 A gól után a vendégek magasabb fokozatra kapcsoltak. Egy szabadrúgásra ért le Kires kapus, de csak kiütni tudta a labdát. Egy kapu előtti kavarodásnál lőttek többször kapura, de a hálóőr ismét sikeresen védte a lövéseket. A 79. percben egy szögletből beívelt labdát fejelt Balázs Sándor a kapura. 3-1 A Tordas az első félidei játék alapján megérdemelten nyerte a mérkőzést. Így megelőzte a Mezőfalvát.

A Megye I. osztályú harcok után üde színfolt volt Mezőfalva II. számú felnőtt csapatának eredménye. Rengeteg gól és még több helyzet jellemezte a találkozót. A második félidő gólszegényeseb idején háromszor is rommá lőtték az ellenfél kapujának keretét Simon Józsi játékosai, de mégsem ment be találat. Szerencsére az eredménnyel nem kell szégyenkezni. A kihagyott helyzeteken viszont van miért gondolkodni.

Gólzáporos első 50 perc után – ekkor már Mezőfalva 6:0-ra vezetett – megtorpant a hazai együttes lendülete. Bő fél óráig csak helyzeteket láthattunk. Mezőfalva háromszor is a kapufát aprította a biztos találatok helyett. A sikertelen támadások rossz hangulatát még egy sárszentágotai szépítő gól is fokozta. A 88. percben Tóth Attila révén mégis hazai góllal fejeződött be a mérkőzés. Sárszentágota egy percig sem fejtett ki komoly ellenállást. Mezőfalva sok góllal, de a kihagyott helyzetek alapján nem jó játékkal nyerte a találkozót.

 

 

Share