27 | 07 | 2024
Főmenü
Események
July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Mezőfalva: Gáláztak a művészetoktatásban tanuló diákok

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a rendezvényről itt! >>>

 

Mezőfalva: Gáláztak a művészetoktatásban tanuló diákok

 

Nem számít ha néha nem olyan pontos, vagy nem olyan tű éles a produkció, csak az számít, hogy minden gyereknek ragyog a szeme, mosolyog a szája. Mint a csillagok, mikor földre szállnak! Ezt a fényt keressük minden áldott nap és minden áldott alkalommal. Gyökeret és szárnyakat kell adni a gyerekeinknek! - ezzel a gondolattal indul minden évben a Petőfi Sándor Általános Iskolában a művészetoktatás. A tanév végén, ahogy az iskolai hagyományok már kialakultak, gálaműsorral tesznek pontot az oktatás befejezésére.

  

 

A Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola akkreditált tehetségpont, ahol néptánc, népi ének, szobrászat, klasszikus zene tanszakon folyik az oktatás immáron sokadik éve, nagy sikerrel. A hagyományos évzárón színvonalas produkciókat láthatnak, ami megmutatja, hogy mennyi mindent tanultak az elmúlt egy évben a diákok. Az idén közel 110 gyermek vette igénybe az alapfokú művészeti oktatást. Cél, hogy minél több gyermeket megmozgassanak, hogy jó és boldog érzést, amit egy hangszer, egy tánc, vagy rajz előadása, megalkotása okoz, azt minden gyermek megérezhesse. A pedagógusoknak és a szülőknek óriási öröm, amikor láthatják a tanulókat teljesen kinyílni, amint kitárul előttük egy másik, eddig nem tapasztalt világ.

  

Több képitt! >>>

 

Őrizzük hát a hagyományt, amit gyerekeinken keresztül tudunk legjobban elérni, közvetíteni a következő generációknak!

És végén elhangzott egy nem mindennapi felhívás: Kedves jelenlévők! Ezúttal ne kapcsolják ki a telefonjaikat! Bátran használják és örökítsék meg a Gyerekek műsorát! A Mezőhír is ezt tette. Képekkel, videóval!

Videó a képre kattintva indul!

 

Share